1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z plikiem iso.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michallll, Sierpień 9, 2011.

  1. michallll

    michallll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie,

    Wczoraj pobrałem grę "Call.of.Duty.Black.Ops. RF XBOX360", zgodnie z instrukcjami, które znalazłem tutaj oraz na innych forach, przeskanowałem grę programem abgx i wszystkie ważniejsze liniki były na zielono, łącznie z zabezpieczeniami AP.2.5.
    Po nagraniu gry na płytę, konsola widzi jedynie ikonkę startową programu (obrazek call of duty), lecz po odpaleniu jej pojawia się czarny ekran.
    Przewertowałem masę tematów na tym forum i nadal nie znam przyczyny. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Z góry dziękuję ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KoX94

    KoX94 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wiem czy trzeba zaktualizować DashBoard,bądź zflashować napęd do lt 1.91
     
  4. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jesli masz dasha 13599 to musisz wgrac lt 1.91, jesli masz dash 13416 to straczy lt 1.9.

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  5. michallll

    michallll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem, że w takim razie mam po prostu przestarzały soft i muszę go zaktualizować aby zagrać w najnowszego Cod'a? Dodam, że Assassin's Creed: Brotherhood działał bezproblemowo.
     
  6. Firioth

    Firioth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm chyba, że tak. Powiedz jaką prędkością nagrywałeś i na jakich płytach ?
     
  7. michallll

    michallll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyty Esperanza i prędkością 2,4x. Raczej nie jest to wina płyty, bo poprzednie gry śmigają aż miło :)
     
  8. Firioth

    Firioth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Esperanza jest taka przeciętna moim zdaniem. Ja nagrywam na najmniejszej prędkości i na Verbatimach. Jak masz kolegę, który ma Xbox'a to możesz sprawdzić u niego. Jak nie będzie działać to wina nagrania. A jak nie masz kolegi z klockiem to próbuj jeszcze raz nagrać, tylko na Verbatimie.
     
  9. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Skoro ac:b ci dziala to dziwne. W takim raz sproboj nagrac jeszcze raz mozliwe ze x ma problem z ta konkretna plyta.

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  10. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przeciez to ewidentnie wina zlych patchy. Jaki masz soft i dashboard?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  11. michallll

    michallll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może to być spowodowane tym że posiadam konsolę LT+ v1.1 ?
     
  12. michallll

    michallll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    K: 2.0.12625.0
    Ta linijka odpowiada za dasha?
     
  13. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak jak mi sie wydawalo, w ac:b nagrywales w czesniej i abgx dogral ci patche do dasha 126... a teraz dogrywa do 134... wiec musisz poszukac patchy pod swoj dash i dograc recznie.

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  14. michallll

    michallll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest możliwość zaktualizowania dasha?
    Chodzi mi o to czy bez żadnych powikłań mogę zaktualizować konsolę?
     
  15. michallll

    michallll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jezeli zaktualizujesz dasha stracisz przerobke. Masz 2 wyjscia:
    1. Albo zrobisz reflash na 1.91 z najnowszym dashem 13599
    2. Dograsz w abgx recznie patche pod lt+ 1.1- jest tutorial na forum


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  17. michallll

    michallll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłbyś mnie nakierować? Jeżeli chodzi o to http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html to wczoraj to zrobiłem i niestety też nie wyszło.
     
Wczytywanie...

Poleć forum