1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z płynnośćią rozgrywki gta 5 x360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maciekaxsaasda, Czerwiec 3, 2016.

  1. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    gdy np skręcam samochodem (i nie chodzi tu o zatłoczoną ulice itp) prawie zawsze jest taki jakby nieprzeyjemny zrzut ekranu,nie wiem jak to nazwać (ścięćie?) obraz się nie zatrzymuje ani na ułamek sekundy jednak widać,że skręcenie nie przychodzi tak płynnie jak jazda prosto. jest tez taki problem że np jade samochodem prosto i rownocześnie infrastruktura którą mijam z lewej czy prawej strony też nie mija tak szybko i są ścinki nie wiem co z tym zrobić, prosze nie pisać komentarzy typu odkurz konsole wyczysc plyte itp konsola oczywiscie nowa oryginalna nie przerabiana gra tez nowa czysta,zmiana rozdzielczosci nic nie daje, w TV mam ustawione gra, wszystko co zmienie tez nic nie pomaga,pamiec cache tez czyszcze i nic! dodam ze inne gry chodza bez zarzutu jedynie far cry 4 troche scina.ale nie tak jak gta 5, ja nie wiem moze tak ma być? ktos sie spotkal z podobna sytuacja albo cos wie niech pomoze prosze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1063
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To stary sprzęt, gra tak chodzi, wyłącz tryb gra na tv. Nic więcej nie osiągniesz

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  4. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    xbox nie jest stary bo to jest xbox 360 E z 2013r ,chyba że nawet nowsza wersja xa nie radzi sobie dobrze z gta 5?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1063
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak, lecz sam xbox wyszedl w 2005, wiec nie spodziewaj się zbut wiele...

    Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
     
  6. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    rozumiem i tak właśnie podejrzewałem ,a czy moze byc tak ,no bo gta 5 nie chodzi plynnie ale mimo wszystko wyciska maksa z tej konsoli i meczy ja,ze przez to inne gry moga miec problemy czy cos bo nie wiem jesli tak to chyba sprzedam w cholere
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    GTAV wyciska wszystko z konsol poprzedniej generacji dlatego też nie ujrzysz już żadnego nowego DLC bo brakuje mocy.
     
  8. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    a moze byc tak ze przez to ''wyciskanie''nie bedzie rownierz mocy dla innych gier,niekoniecznie wyciskajacych tak duzo?
     
  9. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    308
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie może tak być.

    Wycisniete z Tapatalka
     
  10. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Bzdura. Dlc nie ma bo rockstar olał sprawę. Po co robić dlc na old gena skoro i tak większość dała się sfrajerować na zapłacenie drugi raz za to samo?
     
  11. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Patrzeć na to jak ta gra działała z każdym kolejnym DLC raczej jestem w stanie im uwierzyć.
     
  12. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na moim 360 chodziło płynnie, bez ścinek, więc raczej to nie to.
     
  13. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Rockstar mydli oczy bo nie powie wprost że ma w dupie starą generację na której już nie zarobi. X360 jest już wydojony a żeby zachęcić ludzi do ponownego kupna gry na x1 ucina wsparcie. Uwierz że nie ma sytuacji bez wyjścia i zawsze można coś ograniczyć lub uprościć by funkcjonowało to poprawnie. Tłumaczenie się mocą to bajka dla naiwnych.
     
  14. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    moze wrzuce na yt 10 minut rozgrywki i porownasz ze swoja ? chce miec pewnosc
     
  15. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ja mogę nagrać to sobie porównasz.
     
  16. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    ja juz wrzuciłem
     
  17. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ciężko powiedzieć. Nie dość że nagrywasz telefonem to jeszcze strasznie trzęsiesz. Wygląda całkiem ok.
     
  18. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sorry stary, ja tez nic nie widze.
     
  19. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3257
    Polubienia:
    1850
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Poza jedną ścinką na koniec filmiku nie widzę nic co by przeszkadzało w rozgrywce. Stwierdziłam wczoraj jak to oglądałam, że jesteś przewrażliwiony ;)
     
    davex lubi to.
  20. Kendzi76

    Kendzi76 Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2014
    Posty:
    555
    Polubienia:
    158
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Niestety 360 ma swoje lata i tak uwazam ze v chodzi dobrze zagraj sobie w gta 4 tam dopiero dropy sa do 15 fps ;)
     
  21. maciekaxsaasda

    maciekaxsaasda Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2016
    Posty:
    24
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    mam 4 i sa tez ,ale ci chodzi na 360 nie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum