1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z płytą główną po podłączeniu napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cichos, Wrzesień 26, 2011.

  1. cichos

    cichos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z konsolą Xbox 360.
    Po podłączeniu napędu konsola nie reaguje na power ( zero reakcji) a jak go odłączę konsola działa bez problemu..
    Dzieje się tak z każdym napędem (sprawdzałem na innym niż był w konsoli) . Po podłączeniu zasilania przez probe v3 i podłączeniu napędu przez sata z konsolą konsola odpala. Na 100% jest to wina zasilania. Wie ktoś może jak wyprowadzić zasilanie do napędu z innych punktów na płycie głównej?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    napęd potrzebuje trzech napięć więc o które pytasz
     
  4. cichos

    cichos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem gdzie na płycei głównej jest 12v i 5v , a jakich napięć potrzebuje napęd?
     
Wczytywanie...

Poleć forum