1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z płytą GTA V

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pablo693, Lipiec 25, 2014.

  1. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    Witam. Moj Xbox nie widzi tak jakby płyty z GTA.. jeśli chodzi o płytę instalacyjną to nie ma problemu.. ktoś ? coś ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Moze 2 plyta jest uszkodzona ? Sprawdz czy ja odczyta PC lub na innej konsoli X360 jezeli masz taka mozliwosc.
     
  4. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    PC ją wyszukuje ;)
    Są tam jakieś pliki i foldery np. $SystemUpdate (folder), default.XEX itp.
    Instaluje drugi raz gta, może zadziała..
     
  5. mik611

    mik611 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    konsolkę masz rgh oryginał czy lt?
     
  6. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    Własnie tutaj jest problem bo nie wiem ale kumpel mi mówił że chyba lt. Kupiłem od niego X


    @Edit
    Właśnie sprawdziłem z Gears of War 3 i też tak jakby jej nie widział a assasin's creed III działa

    @Edit 2
    Już wszystko jest chyba okej ;) za którymś razem GTA załapało i normalnie działa.
     
  7. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Czyli prawdopodobnie juz laser Ci sie konczy i niedlugo czeka Cie wymiana na nowy ;)
     
  8. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    No ale jeżeli jest to problem z laserem to przy assasinie byłaby taka sama sytuacja a assasina normalnie za pierwszym razem czyta, tak samo płytę nr 1 z GTA V
     
Wczytywanie...

Poleć forum