1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z płytą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krzysiekvtec, Luty 18, 2013.

  1. Krzysiekvtec

    Krzysiekvtec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łęczna
    Witam, jakis czas temu spadła mi z napędu forza 4 i porysowała się dość ostro, jednak ze włączała sie i dało sie grać czasem wywalało komunikat o porysowanej płycie, tak wiec oddałem ją do firmy ktora regeneruje płyty, wróciła do mnie i jest czysta lecz nie działa, po włożeniu jej do napędu wyskakuje mi że nie rozpoznano dysku :/ dlaczego tak sie stalo ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Spaprali Ci płytę :)
     
  4. Krzysiekvtec

    Krzysiekvtec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łęczna
    jutro ją odsylam ale ponowne czyszczenie co ma dac jak ona jest czysta :/
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: problem z płytą

    Nic juz nie da jeet,po,płycie. Gry na xboxa sa wrażliwe

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  6. Krzysiekvtec

    Krzysiekvtec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łęczna
    ciekawe czy jakos mi zwrocą za ta gre czy jak ? :/ bo w koncu z dysku dalo sie grać i z plyty tez tyko czesto wywalalo blad ze porysowana, mi to nie przeszkadzalo ale jak kolega pozyczał to chcialem zrobic ;/
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: problem z płytą

    Wątpię

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  8. Krzysiekvtec

    Krzysiekvtec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łęczna
    Gra odesłana, zadzwoniłem do nich powiedzieli mi ze u nich gra normanie sie uruchamia i działa, mają mi ją opdeslać żebym sprawdzil u znajomych. dodam ze mam kilka gierek i nie ma problemu z odczytem konsola dosc nowa jest. Ktos się spotkał z takim czymś że gra na jednej konsoli nie dziala na innej działa ?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: problem z płytą

    Tak oczywiście, w jednej konsoli lepszy laser w drugiej gorszy. Wymiana na nowy tez moze nic nie pomóc. Jesli po powrocie nie bedzie działać, kup nowa nic tu nie zrobisz.

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  10. Krzysiekvtec

    Krzysiekvtec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łęczna
    ale dziwi mnie to ze dzialała, wyczyscili jest czysta jak nowa i teraz nawet nie rozpoznaje dysku :/
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: problem z płytą

    Nie rozpoznaje bo xbox wrażliwy płyta zaś za cienka teraz

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  12. mdfak1988

    mdfak1988 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Sam czyściłem kiedys płytki na Xboxa i tak jak u Ciebie nic to nie dało. Płytka do kosza. Takie czyszczenie sprawdza sie tylko przy płytach CD, bo i kiedys DVD zwykle czyscielem i nie chcial zaden napęd odczytac.
     
  13. Krzysiekvtec

    Krzysiekvtec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łęczna
    płyta wróciała z ponownego czyszczenia i tym razem dziala normalnie
     
  14. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Dobrze że działa :)
    Ale dla pewności czy nie będzie z nią problemów zobacz czy instaluje się na dysku w 100%.


    Pozdro !
     
  15. ShItTeR92

    ShItTeR92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk
    Czyszczenie takich płyt robisz na własną odpowiedzialność bo płyta wyczyszczona nie daje gwarancji że będzie działać w 100%. Może być nie wiadomo jak czysta a i tak mimo to może nie odpalić. Ale dobrze że się udało ;)
     
  16. Krzysiekvtec

    Krzysiekvtec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łęczna
    no własnie wczoraj chcialem zainstalowac raz staje na 6% raz na 65% do konca jeszcze nie udalo sie przejsc :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum