1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z płytą

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Boofione, Sierpień 13, 2011.

  1. Boofione

    Boofione Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Mam problem mam grę forze moto sport 3 lecz nie stety znany każdym błąd mój zrobiłem taki że ruszyłem konsolą pod czas pracy. (nie chciało mi sie instalować chodz mam dysk) i wiadomo zrobiło dobrze znaną szramę .
    Więc wziąłem paste polerską maszyna polerska potem wosk , i płyta jak bym ją kupił z sklepu. Tylko do nowości brakuję tego że jak włoże to albo nie wczytuje jej i piszę że nie znany dysk albo wejdę do głównego menu i z xboxa wyskakuję że ta płyta jest porysowana i żeby szmatką wyczyśćić . i to jest tak że raz włoże nie wykryję drugi raz włożę i prawie jestem w menu głównym , problem napewno nie jest z moim xboxem bo prówałem na xbox 360 premium , i na xbox 360 slim 4gb i to samo . Co jest nie tak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Boofione

    Boofione Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodam jeszcze że na moim sony vaio chodzi ta płyta jak by była nowa wczytuje w sekundzie itp mogę nawet zrobić obraz płyty tylko jak go zrobie ma tylko 150mb a jak otworze w windows media player to leci logo xbox a potem coś po koreańsku i chińsku piszę
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Płyta do wyrzucenia, ściągnij i nagraj jeszcze raz. Jeśli to oryginał, to możesz spróbować oddać do regeneracji.
     
  5. Boofione

    Boofione Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha ok dzieki sprobuje tak zrobic
     
  6. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Wydaje mi się, że swoim chałupniczym sposobem naruszyłeś dane na płycie i żadna regeneracja nie pomoże.
     
Wczytywanie...

Poleć forum