1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z plytami po aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Asasyn, Grudzień 22, 2010.

  1. Asasyn

    Asasyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    witam , wczoraj nagralem gre assassin creed BROTHERhOOD , dobra dziala zainstalowalem na dysk i odpalam i nagle ze aktualizacje musze zrobic , zrobilem , pojawilo sie nowe menu dashboradu , chcąc odpalic gre wyskakuje ze nie mozna odczytac plyty , lecz normalnie odczytuje pkkazuje sie gra ze jest wczytana i gotowa do odpalenia , nawet da sie bez prioblemow zainstalowac ja na dysk . chodzi o gry nfs hot pursuit i assassin creed botherhhod . prosze o poimoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    AC:B posiada nowe zabezpieczenie od MS - AP25.

    Musisz zmienić fw na LT+, żeby grać w nowe gry z AP25.

    W dodatku oflagowałeś dobie konsolę.
     
  4. Asasyn

    Asasyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Na kazdym napedzie lt+ zadziala ?
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Póki co jest fw na Lite On'y i BenQ, Hitachi w drodze.
     
  6. Asasyn

    Asasyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Czyli jak przerobier se na lt+ to juz bedzie smigac wszystko ?
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, przerób najlepiej od razu na LT+1.1 - najnowszy fw.

    Pamiętaj, jeszcze o tym, że gry z AP25 przed nagraniem trzeba spaczować, żeby działały na LT:
    Przygotowanie Obrazu ISO do gry na LT+

    Napisz jaki masz release tego AC:B co nagrałeś, bo może ściągnąłeś już spaczowanego. Jeżeli jest on nie spaczowany, nie zagrasz w niego na LT+
     
  8. Asasyn

    Asasyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Jezeli wczesniej juz mialem przerobiana kon sole to teraz przerobie bez rozkrecania i grzebania w xboxie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum