1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z płytami Xbox360 (XGD3)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Stypi, Luty 2, 2013.

  1. Stypi

    Stypi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie. Pewnie wiele osób tak ma, ale wolę się zapytać. Otóż nagrywam sobie najnowsze gry na Xboxa, jednak problem jest tego typu, że większość z nich po prostu, albo nie działa, albo xbox bardzo ciężko czyta płyty i po pewnym czasie wywala błąd o przeczyszczenie płytki. Napęd był wymieniany bardzo niedawno a poza tym starsze gry chodzą bez zarzutu, te oryginalne które mam tym bardziej. Nagrywam normalną laptopową nagrywarką, oczywiście w IMG burn. To wina nagrywarki czy czegoś innego? Jakby co to wypalam na Verbatimach i przeróbka była wgrywana wtedy co wymiana napędu i jest to LT 3.0 na 99.9%
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzecho

    Grzecho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kup ihasa z softem i po kłopocie . To wina nagrywarki , nowe gry wymagają całkowitego nagrania i poprawnego . Zakup ihasa rozwiąże problemy ..
     
    1 osoba to lubi.
  4. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Ja nie wiem co wy wszyscy z tym ihasem. Ja mam Lg i mi wszystko nagrywa, w tym fifę 13. Dodam że nagrywam na płytkach Maxell
     
    1 osoba to lubi.
  5. alfamaniek

    alfamaniek Banned XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Śląsk,jura krakowsko-częstochowska,okolice ;-)
    1 osoba to lubi.
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    winowajca nagrywarka laptopowa wymień na nowsza bo raczej nie pograsz. np ihas lub coś zgodnego z pay tools
     
  7. benji24

    benji24 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaką prędkością nagrywasz: najlepiej x4, pokombinuj z płytami - może przerzuć się z płyt verbatim na inne (polecam maxell - są jeszcze platinum i omegi). Niekoniecznie jest to wina nagrywarki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum