1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z plytami ( xtreme )

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez tomciopaluch, Wrzesień 19, 2009.

  1. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    witam..kolega kupil xboxa dzis na gieldzie i nakupil 15 kopi gier..u niego wszystkie chodza elegancko ..pozyczyl drugiemu koledze ( pisze bo mnie prosil) i zadna nie wchodzi..pojawia sie czarny ekran a zaraz wchodzi logo xboxa i wraca do menu.. ten co kupil dzis ma jakies najnowsze xtreme a drugi ma xtreme 1.51...............czy to mozliwe ze juz jest jakies nowe xtreme ktore powinno sie zaktualizowac zeby nowe gry wchodzily czy wina lezy po innej stronie..dzieki za rady
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    wszystko działa u tego z xtreme czy u tego z ixtreme?
     
  4. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    wszystko dziala na konsoli kupionej teraz ( nie wiem jakie tam xtreme) a nie dziala na 1.51 ...dlatego pytam czy mozliwe jest ze jest juz jakies nowe xtreme i gry nowe nie podchodza na 1.51 czy wina lezy gdzie indziej:)
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    jest iXtreme 1.6, ale to nie ma znaczenia, gdyż gry z 1.51 chodzą tak samo jak na 1.6...
     
  6. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    może te płyty są przerabiane na starsze wersje ixtreme i dlatego są niekompatybilne z nowymi?
    sprawdź przez abgx, co i jak z płytami.
     
  7. dawid1015

    dawid1015 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wie ktoś jak zaktualizować xtrema ?? mam napęd hitachi
     
  8. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    albo podpinasz sie pod live lub zgrywasz aktualizacje na pena badz plytke nowego dasha i robisz aktualizacje,ja tak zrobilem i wszystkie gry chodza mam 1.4 i benq wsztstko jest opisane na forum
     
  9. dawid1015

    dawid1015 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a podaj link do tej stronki na forum
     
  10. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
  11. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    podaj swoj interfejs gl. konsoli
    wejdz w ustawienia konsoli i system bedzie podane
     
  12. dawid1015

    dawid1015 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ruszą mi potem gry z wave 4 i ta aktualizacja jest od wszystkich napędów
     
  13. dawid1015

    dawid1015 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mam ci podać:
    numer seryjny konsoli czy identyfikator konsoli ???
     
  14. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    symbol softu konsoli,ja po sciagnieciu gry musze ja przerobic tym -3rd.wave.patch-programem prosta sprawa (info na forum),ale to wszystko jest zalezne tez od tego jakkego masz xtrema bo jesli masz nowszego to nie bedziesz musial przeroabiac ja mam 1.4 czyli dosc stary z przed 2 lat i musze przerabiac iso. przed nagraniem
     
  15. dawid1015

    dawid1015 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja przerabiałem rok temu. ale przerabiam na wave3 tym programem 360WavesPatcher ale cos mi nie wychodzi bo wyskakuje mi error przy nagrywaniu hmm nie wiem trzemu jak nagrałem grę od razu jak ściąłem i wkładam do napedy to wyskakuje mi logo xbox
     
  16. dawid1015

    dawid1015 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mi gry lataja na konsoli z wave3 tylko nie wiem jak przerabiac te nowe ;(
     
  17. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    wpisz w wyszukiwarke 3rd.wave.patch i wyskoczy ci kilka propozycji poczytaj i znajdziesz jak to zrobic wszystko jest proste wystarczy poczytac
     
  18. dawid1015

    dawid1015 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale wiesz ile szukałem a to mam wpisać wyszukiwarke forum czy google ?? a ty masz jaki program do przerabiania na wave3 ??
     
  19. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    wpisz w wyszukiwarce forum wszystko jest dobrze i jasno wypiasane
     
Wczytywanie...

Poleć forum