1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z płytami

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez albinos, Październik 27, 2011.

  1. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    witam. mam pytanie. mianowicie kupiłęm dzisiaj kejka płyt platinium. wypalam 3 gre i przy 47 procencie obrazy gier xgd3 wyskakuje za każdym razem błąd. coś z płytami moze? możliwe jest żeby cały kejk był rypnięty? powiem także że wczesniej gry xgd3 na wszelakich innych płytach wypalały się normalnie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ja wypalalem gow 3 na platinumie i dziala.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  4. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jaka gra jaki obraz moze troche wiecej info???
     
  5. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie ważne jaki obraz bo nie wypalają się zadne gry na tym badziewiu;/ wypaliłem teraz Dark.Souls.PAL.XBOX360-COMPLEX i o dziwo się wypaliło do końća ale przy włożeniu do konsoli wyczyść płytę miękką szmatką. a wcześniej wypalałem 2 razy bf3 i przy zmianie na 2 layer wyskakiwał błąd. nagrywam nowym imgburnem
     
  6. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    najlepsze moim zdaniem są Verbatim-y do nagrywania gier na x360
     
  7. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    cięzko powiedzieć ja nagrywam na verbatimach od zawsze. w konsoli napęd liteona i żadnych problemów z grami nie mam.
     

Wczytywanie...

Poleć forum