1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z płytami

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez albinos, Październik 27, 2011.

  1. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    witam. mam pytanie. mianowicie kupiłęm dzisiaj kejka płyt platinium. wypalam 3 gre i przy 47 procencie obrazy gier xgd3 wyskakuje za każdym razem błąd. coś z płytami moze? możliwe jest żeby cały kejk był rypnięty? powiem także że wczesniej gry xgd3 na wszelakich innych płytach wypalały się normalnie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ja wypalalem gow 3 na platinumie i dziala.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  4. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    jaka gra jaki obraz moze troche wiecej info???
     
  5. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie ważne jaki obraz bo nie wypalają się zadne gry na tym badziewiu;/ wypaliłem teraz Dark.Souls.PAL.XBOX360-COMPLEX i o dziwo się wypaliło do końća ale przy włożeniu do konsoli wyczyść płytę miękką szmatką. a wcześniej wypalałem 2 razy bf3 i przy zmianie na 2 layer wyskakiwał błąd. nagrywam nowym imgburnem
     
  6. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    najlepsze moim zdaniem są Verbatim-y do nagrywania gier na x360
     
  7. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    cięzko powiedzieć ja nagrywam na verbatimach od zawsze. w konsoli napęd liteona i żadnych problemów z grami nie mam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum