1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z płytką

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Velard, Luty 25, 2012.

  1. Velard

    Velard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema! Słuchajcie chciałem wypalić sobie grę Dark Souls. Niby wszystko szło ładnie ale włożyłem do napędu, było Zagraj w DARK SOULS, kliknąłem i czarny ekran. Wypaliłem 2 raz, tak samo jak wcześniej ale pojawił się obraz wczytywania i nic dalej. Wypaliłem jeszcze jeden raz i jak wkładam do x'a wyskakuje Otwórz napęd. Włożyłem do kompa by sprawdzić co jest abgx'em ale komputer mówi że płyta jest czysta, i teraz pytanie czy nagrać mogę jeszcze raz na tą "czystą" płytę czy nie?

    Edit : Używam płytek VAKOSS bo na Verbatimy mnie nie stać ( 10 zł u mnie w sklepie a to lekka przesada ). Zawsze Vakossy działały i nie wiem co teraz..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli dobra ixtreme do gry, to wina plytek

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. Velard

    Velard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale czy mogę jeszcze raz wypalić płytkę na którą już nagrałem ale pokazuje że pusta???
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. snowie2005

    snowie2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bartoszyce
    Kup lepiej na allegro verbatimki i powinno działać, tak to jest z tanimi płytami.
    Mi na Vakoss 3 razy zle wypalilo, nagralem na verbatim i ladnie poszlo.
     
  7. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    albo masz starego dashborda
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ustaw prędkość nagrywania na 2.4x.
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Napisz jaki masz dash i lt. Wtedy na pewno wyjdzie, co jest nie tak. Zajrzyj do działu iso, artykuły - tam masz poradnik jak nagrywać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum