1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z plytkami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xxxAdam94xxx, Marzec 15, 2010.

  1. xxxAdam94xxx

    xxxAdam94xxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem nowy na forum i mam problem.O tuż kupiłem niedawno x'klocka na allegro z napędem hitachi po przeróbce niestety nie wiem jak jest to przeróbka ale wiem ze kopie gier działają bo gram teraz w Fife Street 3 ale nie ważne postanowiłem zassać Gta IV przerobiłem je programem pachtującym na wave 4 z wave 2 i nie wiem czy dobrze zrobiłem bo morze trzeba było to zostawić na wave 2 ponieważ gra nie dział i wyświetla się duże logo xbox 360.nie wiem co mam robić i i na jaki wave najlepiej patchowac żeby działało proszę o szybka odp.

    ps.to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość,i czy active iso pomorze czy nie bardzo.
    z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie paczuje się gry z niskim wave na wyższy . Tylko np. z wave 4 do wave 2 . Jak nie wiesz jaki masz ixtreme to masz problem . Musisz ściągnąć jakąś nową grę i ją wypalić jeśli nie zadziała to spaczować do wave 3 i znowu wypalić i sprawdzić jeśli nie to znowu spaczować do wave 2 i nagrać . Za którymś razem odpali i wtedy będziesz wiedział ( mniej więcej ) jaki masz ixtreme i do jakiego wave paczować aby gry odpaliły . Activate.iso niewiele pomoże jak masz inny ixtreme niz 1.6 lub 1.61

    edit: jeśli masz jakieś gry na płytach które działają to sprawdż je programem abgx jaki mają wave , to powinno załatwić sprawę do jakiego wave musisz paczować żeby gra zadziałała .
     
  4. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    spróbuj przerobić na wave 3, jeżeli pójdzie to wszystkie gry patch*** na wave 3... a to logo xboxa to wyświetla się gdy jest zły wave, mój kumpel miał tak samo
     
  5. xxxAdam94xxx

    xxxAdam94xxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra dzięki spróbuje popatchowac je i zobaczę co z tego wyjdzie a jak sprawdzać tym abgx jak się mam wave bo mam fife to bym zobaczy i patchował bym tak ja jest ta fifa
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  7. xxxAdam94xxx

    xxxAdam94xxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki ale to mi nie pomogło z tego co się dowiedziałem ten program pokazuje ze jest steasz patch czy cus takiego a mi jest potrzebny jaki wave ma tana gra, i jeszcze czy jak zrobiłem patcha tej gry z 2 na 4 to mogę z powrotem zrobić by było jak wcześniej.??


    dobra spoko później obczaję i się odezwę bo dziś nie mam już do tego głowy
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Abgx pokazuje również jaki gra ma wave oraz kilka innych potrzebnych rzeczy . Poczytaj troche to sie dowiesz co i jak . Możesz zrobić pacza z 4 na 2 . A następnym razem pamiętaj że robi się z wysokiego na niski a nie odwrotnie . Najlepiej programem 360 waves patcher .
     
Wczytywanie...

Poleć forum