1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z PMT Hack.

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Nowis, Październik 21, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam problem, zabralem sie ostatnio za osobiste przerabianie swojej konsoli i kupilem na allegro probe v3.
    Juz od samego poczatku mam problemy, gdyz moj komputer po podlaczeniu kabla SATA do komputera i zasilania do probe, JungleFlasher nie znajduje napedu.
    Prosilbym o pomoc w znalezieniu jakiegos rozwiazania. Z gory dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Podłączaj pod inne porty
    Pamietaj że musisz mieć zasilanie włączone, więc wciśnij guzik na tym probe
     
  4. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W płycie głównej mam dwa wejścia SATA, na obu sprawdzałem i nie widać żadnych efektów. Jeżeli chodzi o zasilanie to aż tak zielony to nie jestem :p

    Dodam jeszcze, że przy próbie włączenia komputera z włączonym zasilaniem od probe windows nie chce wystartować (zawiesza się podczas uruchamiania a po pewnym czasie resetuje się komputer)
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A jaka płyta główna? chipset via? odinstaluj stery via jeśli masz. Wyłącz raid jeśli masz
     
  6. Saladir

    Saladir Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam bardzo podobny problem jak kolega wyżej prosiłbym o pomoc :)
     
  7. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płyta główna Gigabyte GA-M61PME-S2. Raid jest wyłączony a chipset posiadam Nvidia Nforce.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum