1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z pobraną grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nks, Marzec 2, 2010.

  1. nks

    nks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Koledzy mam problem. Pobrałem z neta grę call od duty : modern warfare 2 (po raz drugi) Gra nie che działać na najnowszym napędzie a na starszych działa. Dlaczego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    widocznie to nie jest najnowszy "naped".

    A tak serio to mozliwe ze masz przerobke 1.6 lub nizsza i gre musisz spatchowac. Co sie dziaje jak wkladasz plyte?
     
  4. nks

    nks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nośnika nie czyta, a na starszych czyta
     
  5. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Tylko czekac a MS zrobi taki sam ruch jak Nintendo.

    W najnowszych konsolach wii zaczeto montowac napedy ktore nie czytaja DVD-R.
    Juz widze co by sie dzialo jakby taki sam ruch wykonal MS.
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A może powiesz jakie gry działają a jakie nie?
     
  7. nks

    nks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kolego narazie pobierałem tylko cod
    ale szukam tekken`a 6
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tzn? pisze otworz naped czy bialy ekran wywala?
     
  9. nks

    nks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    otwiera płytę
    wyskakuje biały ekran z logo xbox 360
    i następnie komunikat nie można odczytać nośnika
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No to gry z wave4 więc zapewne masz za starą przeróbkę
     
  11. nks

    nks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiem ale byłem u gościa który mi przerabiał i powiedział że to ma być pełna gra na płycie razem z wavem4 który jest w jednym pliku z grą
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Daj log z abgx z już nagranej gry

    Jaką masz przeróbkę
     
  13. nks

    nks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie pamiętam ale od 22,07,2009 są produkowane z nowym napędem a ja mam 27,07,2009
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Napęd nie ma tu NIC do tego....

    Pytamy się jaką masz przeróbkę... A liteony v3 są od wrzesnia a nie od lipca...

    Daj log z abgx z już nagranej gry!
     
  15. nks

    nks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  16. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Czyli zrzut , screen z okienkiem z abgx .
     
  17. nks

    nks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ty żartujesz czy udajesz ? Nie wiesz co to zrzut ekranu czy screen ekranu itp ?
     
  19. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    ABGX jest programem który sprawdza obrazy i nagrane płyty w celu weryfikacji poprawności
     
  20. nks

    nks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie wiem co to jest "abgx"
     
  21. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Więc najpierw poczytaj trochę na temat pobierania , sprawdzania i nagrywania obrazów gier , bo bez tego niewiele zdziałamy .
     
Wczytywanie...

Poleć forum