1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pobranie dlc do COD AW

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sajmon1977PL, Kwiecień 1, 2015.

  1. Sajmon1977PL

    Sajmon1977PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam wszystkich
    Szukam pomocy w temacie jak wyżej tz. w dniu wczorajszym pojawiło się dlc do COD AW. Niestety pomimo wcześniejszego wykupienia w grudniu 2014 season passsa po wejściu do sklepu w grze żądają ode mnie pieniędzy za ten dodatek. Czy może ktoś ma podobny problem? Będę wdzięczny za pomoc:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Zobacz kolego w sklepie z gry jaki masz status przy season pass jeżeli zakupiony to weź od instaluje season pass i zainstaluj ponownie miałem taki problem z ghosts

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    Problem występuje u niektórych , na stronie activision w suporcie jest jakaś instrukcja ale nie kumam jej za bardzo . Niby robię to co tam pisze i nic.Dodam ze tez mam z tym problem odinstalowanie season passa nic nie dało . Przy probie instalacji prosi wpierw o zakupienie dodatku .

    Jeżeli ktoś znajdzie na to sposób niech da tutaj znać .
     
  5. Sajmon1977PL

    Sajmon1977PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzięki za info:)
     
  6. Sajmon1977PL

    Sajmon1977PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzięki za info. Dziwi mnie jednak fakt że przy poprzednim dlc nie było takich problemów. Poprzednie dlc pobierałem najpierw na Xb360 po czym kupiłem XBO i jedynie musiałem zmienić ustawienia regionalne w konsoli bo na Polskę nie chciało pobrać. Po pobraniu wróciłem na początkowe ustawienia , jednakże przy drugim dlc to nie działa. problem zgosiłem na pomoc@lem.com .pl - jest to firma obługująca i oferująca wsparcie dla Activision w Polsce. numer telefonu do nich 22-651-73-24.
     
  7. Sajmon1977PL

    Sajmon1977PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2015
    Posty:
    6
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    znalazłem rozwiązanie problemu z pomocą kolegów na XBO:)
    problem może występować w przypadku gdy season pass został zakupiony na konsoli Xbox 360 tak jak w moim przypadku. rozwiązanie dla tego przypadku jest następujące : należy zalogować sie swoim profilem na konsoli xbox360 ( niestety potrzeba TO TEGO GRY COD AW) i rozpocząć pobieranie dlc , po tym jak rozpocznie się pobieranie można natychmiast przelogować sie na konsolę xbox one. Po wejściu do sklepu w grze bez problemu pobrałem nowe dlc. Problem ten wraz z rozwiązaniem został zgłoszony do firmy działającej w imieniu Acitvision w Polsce
     
    wojek_gacek i WRUB5ON lubią to.
  8. warone

    warone Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    324
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Belgia
    O właśnie miałem pisać to samo co kolega wyżej po przeczytaniu na angielskim forum .

    Osobiście u mnie zadziałało na szczęście grę miałem cyfrowa i automatycznie na x360 moglem ja pobrać aż się zdziwiłem :) Po czym pobrałem SP i dodatki po czym na XO moglem już instalować.
     
Wczytywanie...

Poleć forum