1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pobraniem Assassin's creed II

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tyczek1221, Lipiec 24, 2013.

  1. Tyczek1221

    Tyczek1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, gdy pobieram Assassina, to przy 70-80% zaczyna pobierać grę od nowa. Moglibyście poradzić, co bym mógł zrobić? Do końca darmowego Ac zostały 3 dni, więc trochę lipa byłoby go nie pobrać :d. Grę pobieram na dysk twardy. Proszę o szybką pomoc i pozdrawiam :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Ja bym proponował najprostsze rozwiązanie, mianowicie kontakt z supportem m$

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  4. Testtest2

    Testtest2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2013
    Posty:
    159
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Konto z którego chcesz ściągnąć grę na 100% nie jest Polskie. Masz dwa wyjścia.

    1) Albo zrobisz konto PL i na nim kupisz gold żeby ściągnąć grę.
    2) Użyjesz VPN zgodnego ze swoim aktualnym kontem.
     
  5. Tyczek1221

    Tyczek1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moje konto jest polskie...
     
  6. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Wyczyść cache konsoli. Czytałem , że ci , którzy mieli problem jak Ty , tak zrobili i gra pobrała się bez problemu.
     
  7. AnyMist

    AnyMist Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest już podobny temat na forum...btw też miałem ten problem i jak sugeruje kolega wyżej usuń cache/cookie z konsoli,ja pozatym miałem jeszcze troche syfu na dysku ;) w moim przypadku pomogło.

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum