1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pobraniem "Games with Gold"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez k1xxx, Sierpień 11, 2013.

  1. k1xxx

    k1xxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , jestem posiadaczem konta xbox live gold jednak nie mogę pobrać gry bodajże teraz to "Crackdown" , wchodzę i pisze że jest -100% , przechodzę do pobrania gry lecz pokazuje mi cenę gry , co trzeba zrobić aby "zassać" ją za darmo , proszę o pomoc forumowicze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SEBA VENCEDOR

    SEBA VENCEDOR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2013
    Posty:
    80
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    WARSZAWA
    Jeśli z poziomu konsoli wyskakuje Ci cena to zmień X-em formę płatności na punkty i wyskoczy O pkt., zatwierdź-pobierz i już.
     
    1 osoba to lubi.
  4. k1xxx

    k1xxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zmieniłem x-em cenę z pln na pkt i wyskoczyła cena 1200.
     
  5. SEBA VENCEDOR

    SEBA VENCEDOR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2013
    Posty:
    80
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    WARSZAWA
    To nie wiem dziwna sprawa,może Gold Ci się skończył ? Ewentualnie może masz kilka profili,żeby pobrać free musi być zalogowany profil przypisany do konta.
     
  6. k1xxx

    k1xxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Golda mam na 2 dni jeszcze , przed chwilą grałem w black opsa z ludźmi więc nie ma możliwości aby coś z nim było nie tak.


    #eidt

    Nie jestem pewny czy mam zaktualizowanego xboxa , jak mogę go zaktualizować i czy może to w czymś pomóc ?
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  8. RaptorPL

    RaptorPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2013
    Posty:
    207
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Konin
    Własnie jakiego golda kupiłeś bo jeśli na 48h badz na 2 tygodnie to za to nie pobierzesz gry.
     
  9. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli grasz na live to konsole zaktualizowaną masz, pytanie teraz czy masz GOLD czy tylko subskrypcje do golda? Możesz to sprawdzić w profilu lub powiedź czy kupiłeś ofertę na 14 dni czy na pełny miesiąc?
     
  10. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Pisze ze ma golda 2 dni to wszystko wyjasnilo Zaden to gold, dal sie w bambuko zrobic ze golda dostaje.
     
  11. piter157

    piter157 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ale równie dobrze mogło mu 2 dni zostać tego golda
     
  12. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Podpinam sie pod ten temat chociaz nie chodzi mi o games with gold a o "ultimate sale" ktore bylo bodajze na poczatku lipca, otoz jak byla ta wyprzedaz zakupilem far cry 3, maxa payne 3 oraz forza horizon sciagnalem fc3 ale ze mialem konto na uk to w grze nie bylo polskich napisow wiec migrowalem na pl i dodalem fc3 do kolejki sciagania. Angielska wersje usunalem i teraz jest problem bo nie moge pobrac far cry bo dochodzi do ilus tam procent i pobiera sie od nowa:/ nie wiem dokladnie do ilu % dochodzi bo jako, ze mam limity GB na neta to moge zapodac sciaganie tylko na noc. Np. 2 dni temu po wlaczeniu sciagania bylo juz sciagniete 70% a rano jak sprawdzalem bylo 15%:/.
    Dodam jeszcze ze Max Payne zaczal rowniez sie sciagac jak mialem konto na uk a skonczyl jak juz migrowalem na pl i nie bylo najmniejszego problemu.

    Ktos orientuje sie co trzeba zrobic zeby to dziadostwo pobrac?
     
  13. TheMacias

    TheMacias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    W Anglii mogła być taka promocja jak piszesz, ale w PL jej pewnie nie było i to może być źródłem problemu ;-/ Niektórych gier do dziś nie ma na "polskim" Xbox Live ;-( A podobno Microsoft PL miał je "udostępnić" u nas !
     
  14. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Jak najbardziej byla ta promo w pl i gra kosztowala 960 msp a w uk kosztowala 1040 msp takze to nie to o czym mowisz, jedynej gry ktorej z tej wyprzedazy w pl nie bylo to hitman absolution
     
  15. Jacek CK

    Jacek CK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szangg spróbuj wyemigrować raz jeszcze i zacznij zasysanie z konta z regionalizacją jak podczas zakupu.

    Natomiast co do Crackdowna...są dwie opcje:
    1. Jeżeli kupiłeś 48h XBL to nie pobierzesz. Konto musi mieć co najmniej 1m-c z jednego kuponu. Wtedy jest GOLD. (nie pamiętam czy 2tygodniowe dają GOLDa ale chyba nie)
    2. Jeżeli masz normalnego GOLDa i pozostało tylko 2dni to obstawiam, że Crackdown już nie jest dostępny. Z tego co pamiętam możliwość ściągnięcia za free było do 15go sierpnia. Może po prostu wisi na XBL a jest po promocji. Osobiście ściągnąłem i nie mam jak sprawdzić czy jest do zakupu czy do pobrania za free. Ale widzę że pojawia się tylko cena, bez tego "Za darmo dla kont GOLD".
    A fakt, teraz jest DR2 i DR2 C0.
     
  16. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Myslalem o tym ale mozna migrowac raz na 3 m-ce a ostatnio migrowalem w lipcu a poza tym jak przejde ponownie na uk to w ramach games with gold nie bede mial moze polskich wersji gier ktore dadza za free:/
     
  17. Jacek CK

    Jacek CK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale przecież wrócisz poi ściągnięciu na PL, więc nie powinno być problemu.
    Ja kiedyś doczytałem, że na rynku US można pobrać za free parę arkadówek, których nie ma u nas. Przeszedłem, wróciłem i wszystko jest normalnie.
    Pobrałem chyba 3gry z "Games with Gold" i działają bez problemowo. Natomiast nie wiem jak jest przy "ultimate sell" - z tego nie korzystam.
    Nie chcę namawiać, bo w razie w będziesz miał do mnie jakieś pretensje, piszę tylko jak u mnie to wyglądało.
    Tak czy inaczej trzymam kciuki za wyprostowanie sprawy:)
    Jak mi coś przyjdzie jeszcze na myśl to dopiszę;)

    Acha, jeśli co 3m-ce to do tego czasu z grą nic się nie zmieni jeśli chodzi o ściągnięcie. Będzie dostępna jak masz w tym dniu (czyt.dzisiaj) [sorry czasem mam problem z przekazaniem myśli na papier;p].
     
  18. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    A ja mam inne pytanie jak przy pobieraniu zmienic miejsce np na pendrive bo akualnie konsola sama wybiera gdzie i na czym zapisuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum