1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pobraniem gry poprzez wpisanie kodu LIVE Pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez NcK, Lipiec 22, 2012.

  1. NcK

    NcK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem z pobraniem gry poprzez wpisanie kodu LIVE NADAL CZEKAM NA JAKIS KONKRET

    Witam wszystkich
    Kupilem kod na polskiej aukcji niestety nie moge go zrealizowac bo gdy akceptuje pobiez wyskakuje ze ta zawartosc nie jest dostepna dla tej lokalizacji. Podejrzewam ze chodzi o to , ze zarejstrowalem sie na live w niemczech i nie moge pobrac zawartosci. Czy istnieja jaks mozliwos zebym pobral gre? Np jesli zaloguje sie przez polskie konto LIVE ? Pobrac zawartos na konsole i bedzie ona dostepna na moim profilu. Probowalem sie zalogowac na live przez kolege w polsce, ale jak chce juz sie zalogowac na xbox to wyskakuje mi ze email nei jest powiazany z tagiem czy cos podobnego i sprawdzic skrzynke na ktorj nic nie ma podobnego. Widzialem na forum post do ominiecia blokady regionalnej ale nei mam 2 kompow tutaj i X slima z wifi . Czy istnieje jakakolwiek inna mozliwosc prosze o wyjasnienie.
    Z gory dziekuje za szybka odpowiedz. Proba pobrania z konta zalozonego w pl konczy sie fiaskiem. Moze zrealizowac kod w pl przez stronke wtedy bede mogl pobrac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Jak pobierzesz grę z innego konta (Polskiego) będzie ona dostępna na twoim podstawowym koncie :) Więc załóż szybko drugie konto i pobieraj :D
     
  4. NcK

    NcK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest tak zalogowalem sie z polskeigo konta i dalej wyskakuje mi blad ze opcja neidostepna dal tej lokalizacji.
     
  5. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    To jak na polsce jest nie dostepna zaloz najlepiej na koncie USA :)

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  6. NcK

    NcK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie kumacie? chodzi to ze moglbym pobrac gre w Polsce. A jestem w niemczech. czy jak ktos zaloguje sie na stronie w pl i zrealizuje moj kod na moim koncie to bed go mogl pobrac na mojej konsoli bo tutaj niemoge tego zrobic. Mam nadzieje ze doczekam sie jakeigos konkretu
     
  7. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    369
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Omin blokade regionalna, na necie jest sporo instrukcji jak to zrobic.

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum