1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[problem] z pobraniem gry XboxLive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Diuusek, Kwiecień 26, 2013.

  1. Diuusek

    Diuusek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a więc tak jak w temacie, mam duży problem z pobraniem gry
    z usługi xbox live
    kupiłem grę Dead Rising 2 case west za MSPoints
    i jak pobieram to wszystko okk
    ale przy 80% wyskakuję błąd
    "nie udało się pobrać gry" czy jakoś tak
    jakby co próbowałem już pobierać od nowa już 3 razy ale to nic nie dało
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Taki błąd jest jeśli pliki posiadają blokadę regionalną. Można to obejść przez VPN.
     
  4. Diuusek

    Diuusek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up czyli co mam dokładnie zrobić ??
    bo to trochę byłoby głupio zapłacić a nie zagrać
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3222
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musisz mieć VPN z danego regionu na którym jest gra.
    Co to jest VPN i jak się podłącza X znajdziesz w googlach.
     
  6. Diuusek

    Diuusek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poczytałem ale żeby to zrobić to potrzebuję do kompa mieć xboxa podłączonego
    a do tego nie ogarniam
    bo jeszcze pisało że za to trzeba płacić za zmianę
    naprawdę chciałbym żeby ktoś pomógł
    zależy mi
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Na forum jest temat polaczenie vpn obejscie blokady regionalnej.
     
  8. Diuusek

    Diuusek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to prosiłbym o linka do tego tematu
    "tak lenia mam"
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
  10. Diuusek

    Diuusek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki ale to mi nie pomoze dlatego gdyż nie mam jak podłączyć
    xboxa do pc więc moje pytanko brzmi
    czy jest możliwość bez podłączania do kompa xboxa ??
     
  11. kamilkuchartg

    kamilkuchartg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tarnowskie góry
    moze masz za mało miejsca na dysku
     
  12. Diuusek

    Diuusek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up dzięki za pomoc Wielki Jesteś ....
     
  13. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ja mam taki błąd na grach kupionych przed migracją... nic z tym nie mogę zrobić / dzwoniłem doc M$ próbują coś z tym zrobić...
     
  14. Diuusek

    Diuusek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    100GB ?? to nie za mało
    a gra waży 1,14GB to wiesz
     
Wczytywanie...

Poleć forum