1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pobraniem Map do GoW1...;/

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Ado o, Marzec 15, 2009.

  1. Ado o

    Ado o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chotomów
    Witam!. Mam mały problem ze ściągnięciem darmowych mapek do Gears of War. Jak wiadomo posiadają one blokadę regionalną, ale mimo to widziałem sporo polaków: http://obywatelstwo.eu/emigranci.html , którzy te mapy posiadają. Nie mam routera więc z serwerami proxy nie mam się co bawić, ale może jest jakis sposób na to żeby ktoś kto je ma jakoś mi je przesłał czy coś. Z góry dzieki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podaj adres wyślę Ci je listem. Trzeba połączyć się przez PC przez połączenie VPN
     
  4. Ado o

    Ado o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chotomów
    A mógłbyś dokladniej wytłumaczyć???. Żeby połączyć się przez VPN trzeba mieć chyba router.
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    nie,wystarczy miec internet;]


    AKIR bylbym wdzieczny za info o vpn aktualnie dzialajacym:)
     
  6. Ado o

    Ado o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chotomów
    Kurde to ja juz nic nie rozumiem.Próbowałem to zrobic przez relakks ale mi odłączało wtedy live'a i wogóle neta...;/.
     
Wczytywanie...

Poleć forum