1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z podlaczeniem do monitora

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Showexon, Sierpień 17, 2016.

  1. Showexon

    Showexon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2016
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, otóż dostałem xboxa 360 z 2008 roku. Był podłączony Dio telewizora z hdmi. Z racji tego że nie posiadam tv chciałem podłączyć go do monitora lg flatron W2242S, za pomoca złącza vga. Kupilem adapter sprawdzilem na tunerze wszystko działa jak należy. Ale gdy podlaczam xboxa na monitorze wyskakuje mi komunikat "poza zakresem pracy 67.5 kHz/ 60Hz. Tu powstaje mój problem i pytanie. Czy jest możliwa zmiana ustawień na xboxie tak aby to wszystko działało ? Jeżeli tak to czy może mnie ktoś pokierowac w taki sposób abym to zrobił "na ślepo" ? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. osa1282

    osa1282 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2016
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A przejściówkę masz z konwenterem czy zwykłą?
     
  4. osa1282

    osa1282 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2016
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Miałem podobny problem z komputerami i problem leżał po stronie przejściówki... Kupiłem Hdmi to VGA conventer i wszystko działało. A co do ustawień konsoli, to na PS3 konsola sama wykrywała jaki port jest podłączony i jeśli podłączyłeś vga to bez problemu mogłeś odpalić ps'a. Z xbox'em powinno być podobnie
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3475
    Polubienia:
    1242
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Próbowałeś resetować ustawienia obrazu kombinacją klawiszy ?

    Olej konwertery zainwestuj w bigbena a najlepiej oryginalny kabel TV-VGA niestety jest ciężko dostępny a na np. Alego jest masa chińskiego ścierwa tragiczna jakości.
     
  6. Showexon

    Showexon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2016
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Temat do zamkniecia, wzialem xboxa do pracy podpialem do tv z hdmi, wszedlem w opcje ustawilem rozdzielczosc na 1680 x 1050. Zabralem, podlaczylem w domu i wszystko hula :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum