1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z podłączeniem do neta mojego x'sa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sprinter9613PL, Marzec 30, 2010.

  1. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    A więc tak gdy podłączam mojego x'sa do internetu kablem ethernet i mam w ustawieniach zaznaczone te dwa pola udostępniaj...... To gdy robie w x'sie ""przetestuj połączenie z usługą xbox live"" to nie może adresu IP wyszukać i pisze nieudane
    Co się dzieje pomocy
    :mad::mad::mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dydek61

    dydek61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Biała Podlaska
    A do czego podłączasz kabel??
     
  4. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    do PC
     
  5. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Też tak miałem kiedyś. Poustawiaj ręcznie adresy IP (w kompie i konsoli) oraz DNS. Mi to pomogło. :D
     
  6. dydek61

    dydek61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Bezpośrednio pod PC?? Nie przez router lub modem??
     
  7. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Kolega sprinter9613PL napisał że do PC podłącza, ale to bez różnicy. Może być i router. Jak nie chodziło na automacie to musiałem ręcznie wymusić :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum