1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z podłaczeniem dysku

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez lagwa, Listopad 28, 2009.

  1. lagwa

    lagwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Mam problem z podłączeniem dysku do konsoli. [ Jest to dysk 60gb ]
    Rozkręcam dysk, wszystko jest ok. Podłączam dysk kablem SATA
    Wszystko jest ok. Na komputerze wykrywa mi dysk [pokazuje na zakładce sprzęt]

    Ale:

    Używałem już wszystkich możliwych wersji Xport i Xplorer360 i za nic nie chce mi wykryć ten program tego dysku. Podobno już jest kompatybilne z 60gb, ale i tka nie chce wykryć. W Xplorerze udało mi się otworzyć dysk, ale nie mogłem otworzyć 3 Partycji - była pusta

    Co mam zrobić aby podłączyć ten dyski i żeby został wykryty?

    Z góry dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dacjano

    dacjano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jaki masz sytem w PC? jesli win 7 lub vista to odpal Xplorer360_extreme2 w trybie zgodnosci win xp sp3.
     
  4. lagwa

    lagwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Windows XP Professional
     
  5. dacjano

    dacjano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odłącz nagrywarke, FDD wszystko co zbedne i zostaw tylko dysk na ktorym masz windowsa i dysk od x360.
     
  6. lagwa

    lagwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niestety, nadal mam ten sam problem. Xplorer - jest, ale bez 3 paartycji. Xport 360 2.12 - No Xbox 360 devices or images loaded
     
  7. dacjano

    dacjano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A to jest orginalny dysk 60gb czy przerobiony WD?
     
  8. sebool12

    sebool12 Guest

    Nie ma "podróbek" 60gb...
     
  9. lagwa

    lagwa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oczywiście że oryginalny:)
    Tylko czemu nie zostaje wykryty po podłączeniu przez te programy? Czytałem na amerykańskich forach, i ludzie piszą że im 60gigówki działają, więc może ma to związek z komputerem, albo czymś takim?
     
  10. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Ja z moją 60 też mam problem. Xplorer widzi dysk, ale partycja 0 i 3 jest pusta, tylko w 2 partycji jest kilka plików. Xport natomiast dysku w ogóle nie widzi. Dodam, że dysk jest widoczny w biosie i w systemie. Lagwa poradziłeś sobie już z tym? Może ktoś inny coś poradzi?
     
  11. cris1311

    cris1311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2007
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem co kolega wyżej proszę o pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum