1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z podłączeniem iHasa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemo95, Luty 15, 2013.

  1. przemo95

    przemo95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siemka, doszła dzisiaj do mnie nagrywarka iHas, ale mam problem z podłączeniem, mianowicie wejście z taśmy komputera nie pasuje do wejścia w nagrywarce. Jak to wygląda, widać na fotkach. Jak można rozwiązać ten problem ?

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Bo nagrywarka jest na SATA, nie na ATA.

    Sprawdź czy w płycie głównej masz gniazdo SATA, jak tak to trza dokupić kabelek SATA i przejściówkę zasilania molex do sata.
    Jak nie masz w płycie głównej gniazda SATA, to możesz kupić adapter SATA do USB np UNITEK-a


    Gniazdo w płycie głównej:
    [​IMG]
    kabel SATA:
    [​IMG]
    przejściówka zasilania molex do sata:
    [​IMG]

    pozdro
     
  4. przemo95ksf

    przemo95ksf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie widzę tego gniazda , więc bd musiał dopłacić do tej nagrywarki kolejne 50zł na przejściówkę tak ? ;x
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jaka masz płyte gł??
     
  6. przemo95ksf

    przemo95ksf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Sprawdź jeszcze czy od zasilacza nie idzie Ci SATA Power czyli ten drugi kabel, być może nie będziesz musiał kupować przejściówki.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    no to mina przejsciowke musisz kupic
     
  9. przemo95ksf

    przemo95ksf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a możesz zapodać linka, bo nie jestem pewien czy dobrze szukam :)
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  11. przemo95ksf

    przemo95ksf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
Wczytywanie...

Poleć forum