1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z podłączeniem liteon ihas

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mdm_011, Wrzesień 24, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mdm_011

    mdm_011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich. Zamówiłem napęd Liteon iHas 124B na allegro. Napęd doszedł. Mam tylko jeden problem. Otóż napęd ma intefejs SATA, a ja niestety w komputerze mam jeszcze ATA. Chciałbym byście mi napisali jak to mogę ewentualnie podłączyć. Na allegro jest masa przejściówek z SATA na ATA i na odwrót. Napiszcie mi co o tym myślicie, chociaż wiem, że są to chińskie buble, które mogą nie działać. Dodajcie jakieś swoje pomysły jak to mogę podłączyć :eek:range:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marjooo

    marjooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Poczytaj TU
     
  4. mdm_011

    mdm_011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki bardzo :D poczytałem, ale nie interesuje mnie jakiś gówniany chiński adapter, który po podłączeniu może się nadawać do kosza ;) Cezkam na inne propozycje
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kntroler pci

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. mdm_011

    mdm_011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a na jakiej zasadzie to działa ?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na takiej, ze masz kontroker sata do polaczenia urządzeń

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw

    Alert Zamykam

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum