1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z podłączeniem telewizora

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bogdan6120, Styczeń 9, 2011.

  1. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam taki problem że jak podłącze xbox pod telewizor to wyskakuje komunikat niekompatybilny sygnał video na innych kablach to samo a na innych dwóch telewizorach nic czarny ekran wczesnej wszystko działało ale jak podłącze kablem COMPONENT to działa ale ta jakoś mnie boli na ponad 60 cali to widać może ktoś wie ktoś o co chodzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Na kablu jest tak przelacznik na tym koncu co do konoli wkladasz hdtv albo tv moze tam zle ustawione:)
     
  4. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja nie mam takiego przełącznika mam ten oryginalny kabel AV który dostałem z konsolą
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli masz oryginalny to musi być.....przełącznik hd sd
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    przelacz w xboxsie na pal 50
     
  9. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    próbowałem i nic nie dało
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Moze ten kabel jakis zwichrowany:)
     
  11. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    napisałem w pierwszym poście sprawdzałem rożnymi kablami mam 3 wszystkie działają jak podłącze laptopa pod telewizor ale z Xbox nie nie mam pojęcia co mogło się stać przestałem grać wyłączyłem xboxa i poszedłem 4 godz później przeniosłem go do innego pokoju i nie było obrazu teraz jest tak na każdym telewizorze.

    Dzisiaj zauważyłem że nie działa też HDMI w telewizorze może było jakieś zwarcie nie mam pojęcia myślałem o takim kablu ma ktoś taki a może jakiś inny co polecacie

    http://allegro.pl/kabel-vga-xbox-360-gold-plated-i1402430305.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum