1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z podlaczeniem xbox 360 kablem component

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szyszka1981, Listopad 1, 2011.

  1. szyszka1981

    szyszka1981 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam xbox360 slim i tv samsung slim który ma możliwość wyswietlenia obrazu 1080i.
    Po podłączeniu poprzez kabel komponent w ustawieniach konsoli jest mozliwosc ustawień hd tv.
    Pojawia sie wybór rozdzielczość 480 720 oraz 1080i.
    I teraz główny problem przy wyborze wyższych ustawień niż 480 obraz zaczyna być poszarpany i skacze.
    Kabel jest orginalny 3 końcówki obraz 2 końcówki audio.
    Moje pytanie:
    Czy mój tv ma uszkodzone wejście COMPONENT?na froncie jest napisane ze 1080i kompatybilny.
    Proszę o pomoc aby uniknąć kupna nowego tv!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. M_A_R_I_O_O

    M_A_R_I_O_O Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. szyszka1981

    szyszka1981 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w tym tv jest 2 razy euro zloncze chincz tv 3 wtykowy i ten COMPONENT nad ktorym pisze 480 720 1080 kabel mam orginalny i dziala tylko 480 dlaczego?
    hdmi wejscia nie ma
     
  5. Pawel Kuzniak

    Pawel Kuzniak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm z componentem czasem tak sie zdarza ze 'faluje' zakłócenia zbiera ale zeby szarpal to troche dziwne, a odswiezanie na 50Hz ustawione?

    moze masz tam wejscie DVI i jakiś amplituner audio, ja podłączyłem wizje po DVI, a dzwiek po swiatelku do wzmacniacza, dzwiek mozna tez z komponentu puscic po audio ale wtedy w tym oryginalnym wtyku trzeba wylamac blokade HDMI zeby podpiac do konsoli dwa zlacza...

    pozdro
    \\./\\./ulkan
     
  6. szyszka1981

    szyszka1981 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odswierzanie jest ustawione na 50hz
    kolory kabla komponent sa odpowiednio wpiete do tv
    jak podwyzszam rozdzielczość z konsoli jakby rozlancza sie sygnal
    konsola jest nowa
     
Wczytywanie...

Poleć forum