1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z podłączeniem Xbox LIVE do radiówki.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Darth Vader, Kwiecień 11, 2010.

  1. Darth Vader

    Darth Vader Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2008
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    Witam.
    Mam zamontowaną w komputerze kartę sieciową PCI ze złączem RJ45 oraz drugą, bezprzewodową z wtykiem okrągłym. Internet jest na określony adres MAC karty bezprzewodowej. Podłączyłem konsolę do karty sieciowej kablem crossowanym i udostępniłem dla niej połączenie z internetem. Jednak nie miałem możliwości wyboru któremu połączeniu udostępniam internet. Po ustawieniu wszystkich opcji połączenia w komputerze oraz w konsoli na automatyczne Xbox łączy się z siecią, ale z internetem już nie. Jak ustawię te opcje na ręczne to dzieje się to samo. Co może być przyczyną?
    Proszę o szybka odp. Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Miałem taki sam problem.Poszukaj w dziale ,,Dla Świerzaków'' tematu ,,Jak podłączyć Xbox 360 do internetu radiowego''.Albo poszukaj i wpisz podany temat do ,,szukaj'' .Znajdziesz tam wszystko co potrzebujesz.Mi się udało bez routera ale na sam koniec okazało się , że mam umiarkowany NAT i PUPA.Na radiówce jest duży ping i będą spore lagi.Szkoda.Ale w przyszłym roku będę miał Neostarde i będzię cud , miód i orzeszki .
     
  4. Darth Vader

    Darth Vader Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2008
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    Ty też masz internet na adres MAC? Czy wpisujesz jakieś hasło podczas łączenia z netem?
     
  5. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Żadnego hasła nie wpisuje, ale muszę wpisywać hasło na te prywatne anteny.
     
  6. Baldek

    Baldek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-g
    Wpisałeś adres MAC z PC w konsoli ?
     
  7. Darth Vader

    Darth Vader Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2008
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    Tak też nic to nie daje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum