1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z podłączeniem xbox slim do monitora lcd

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez AdroitPL, Czerwiec 23, 2011.

  1. AdroitPL

    AdroitPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Posiadam konsole xbox 360 slim 250gb i nie mogę sobie poradzić z podłączeniem jej pod monitor LCD Samsung SyncMaster 940BF, uzywam kabla najtaniej ! KABEL VGA XBOX 360 CRV LCD PLAZMA HD (1672854928) - Aukcje internetowe Allegro i gdy włączam konsole nie ma żadnego obrazu a na padzie migają 4 zielone kontrolki kabel jest napewno okej bo działał mi na innej konsoli i innym moniorze :( Ma ktoś jakieś pomysły? Proszę o pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Podejrzewam ze monitorowi nie pasuje kabel za 6zl, mozna tez zresetowac ustawienia video konsoli bo mozliwe ze pamieta rozdzielczość starego monitora ale jaka jest kombinacja na padzie nie moge sobie przypomnieć, chyba środkowy przycisk X (ten srebrny i jednocześnie trzeba wcisnac X albo Y
     
  4. AdroitPL

    AdroitPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    kabel jest ok, bo tydzien temu uzywalem go na innej konsoli i na podobnym monitorze lcd, a co do tego skrotu to jest to prawy spus i Y trzeba przytrzymac ale to nic nie daje bo pad miga na zielono i konsola wgl nie widzi monitora :(
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak kabel za 6zl moze byc ok ?
    Wymien kabel, najwidoczniej nie pasuje nowemu monitorowi
     
  6. AdroitPL

    AdroitPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    oj na pewno kabel jest dobry.... setki ludzi używa tych kabli bo tak na prawdę nie przekładają się one na jakość obrazu. a SyncMaster 940 bf to juz nie nowy monitor;p Więc problem jest w czymś innym.
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Sam mialem okazje uzyc tego kabla niestety ale dobrej jakosci to one nie sa z reszta czego oczekiwac po kablu ktory kosztuje w produkcji mniej niz 1zl, skoro to nie kabel to jakiej odpowiedzi oczekiwałeś ?
    Jak nie kabel to monitor jak nie monior to co ?
     
  8. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    wyjście w konsoli?
     
  9. AdroitPL

    AdroitPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    wyjscie z konsoli tez okej bo kabel av pod telewizorem dziala ....
     
  10. MistrzDzizas

    MistrzDzizas Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Każdy kabel w produkcji wynosi 1zł :)
    Spróbuj podłączyć coś innego do monitora - czy tez sa problemy ?
     
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Taaa, bo komponenty do produkcji sa za darmo
     
Wczytywanie...

Poleć forum