1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z podlaczeniem xbox z kopm

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez shocked, Sierpień 30, 2010.

  1. shocked

    shocked Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam xbox 360 elite niemoge w zaden sposob podlaczyc go z komp. neta tez nie wykrywa prosze o doklane instrukce podlaczenia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darmon71

    darmon71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. shocked

    shocked Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. darmon71

    darmon71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pytanie czy masz router wtedy podlaczysz do liva...
     
  6. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    daj jakieś szczegóły, bo ''mam kabel'' za dużo nam nie mówi

    jak idzie net - bezpośrednio do kompa a możne do modemu lub routera?

    szczegóły, szczegóły....
     
  7. shocked

    shocked Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    net jest bezprzewodowy jest podpiety bezposrednio do kompa.czy potrzebuje stalego lacza?
     
  8. darmon71

    darmon71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do routera/switcha poradnik nizej

    [X360]1. Podłączanie X360 do Internetu - Konsole CDRinfo.pl
    [X360]2. Podłączanie X360 do Internetu - Konsole CDRinfo.pl
     
Wczytywanie...

Poleć forum