1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z podłączeniem xbox360 do telewizora HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcin_bialek, Grudzień 2, 2015.

  1. marcin_bialek

    marcin_bialek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam,
    problem... podłaczyłem kablem HDMI konsole xbox360 do tv Samsung ue48j6300 i nie mam obrazu.... komunikat sprawdz podlaczenia kabli lub source w Tv aby wybrac podłączone urządzenie i nic... konsola działa i podłaczona do prądu... ktoś coś...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kielkozaur

    Kielkozaur Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2015
    Posty:
    79
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Docisniete kable? Restartowales konsole?
     
  4. marcin_bialek

    marcin_bialek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. AmonAmarth1993

    AmonAmarth1993 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2015
    Posty:
    14
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Wybrałeś tam w opcjach w TV źródło, czyli ten port HDMI do którego podpiąłeś konsolę? Patrzyłem w google na ten TV i widzę, że ma 4 wejścia HDMI. Może podpiąłeś, ale nie wybrałeś z którego portu ma TV korzystać?
     
  6. marcin_bialek

    marcin_bialek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    wybrałem odpowiedni port HDMI w TV, i zresetowałem konsole z pozycji pada wciskając Y i prawy spust... i nadal nic... ehh co jeszcze??
     
  7. MarioOL

    MarioOL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    291
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Wymień kabel hdmi

    Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
     
  8. marcin_bialek

    marcin_bialek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    kabel wymieniony... laptop podpięty przez HDMI do tv śmiga... sam już nie wiem
     
  9. marcin_bialek

    marcin_bialek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    na satrym tv konsola działa, więc już sam nie wiem o co chodzi :( pomocy!
     
  10. MarioOL

    MarioOL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    291
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Może masz ustawione w TV NTSC zamiast PAL albo w konsoli Xbox,

    Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
     
  11. marcin_bialek

    marcin_bialek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  12. Sargon80

    Sargon80 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2015
    Posty:
    35
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Rozumiem, że po raz pierwszy podpiąłeś konsole pod ten tv? Naciskając na pilocie "source" nic się nie wyświetla?
     
  13. marcin_bialek

    marcin_bialek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Hej, wyświetla, wybieram łącze HDMI do którego podpięta jest konsola...
     
  14. Sargon80

    Sargon80 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2015
    Posty:
    35
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    A próbowałeś skonfigurować tv? Na wyłączonym sprzęcie, jeszcze raz wepnij kabel hdmi do tv, włącz tv i konsole, na pilocie przycisk menu i zobacz czy wyświetli się coś takiego jak setup, input settings. Czy w ogóle coś się wyświetla?
     
  15. Bartas1989188

    Bartas1989188 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2015
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    hej:) sprobuj zrestartowac konsole na padzie do ustawien domyslnych tylko nie pamietam ktore przyciski

    juz znalazlem:
    W trakcie uruchamiania konsoli naciśnij i przytrzymaj przycisk Y na kontrolerze, ciągnąc równocześnie za prawy spust. Ustawienia wyświetlania zostaną zresetowane do ustawień domyślnych, a konsola automatycznie zostanie uruchomiona ponownie.
     
    Ostatnia edycja: Grudzień 5, 2015
Wczytywanie...

Poleć forum