1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z podłączeniem xboxa bo xbl przez modem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dante1002, Sierpień 23, 2010.

  1. dante1002

    dante1002 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem, iż nie moge podłączyć x'a do xbl przez modem motorola SURFboard SB5100 USB Cable Modem podczas gdy próbuje podłączyć się wyskakuje błąd
    coś o tym, że konsola nie może pobrać adresu ip
    do modemu nie jest podłączone żadne inne urządzenie internet dostarcza satfilm
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sobota

    Sobota Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam to samo co Ty.. A z czego masz neta? bo ja aktualnie z kablówki, ale dzisiaj podpisałem umowę z Netią.
     
  4. dante1002

    dante1002 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Sobota

    Sobota Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No dokładnie.. hmm a jaki transfer?
     
  6. dante1002

    dante1002 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Sobota

    Sobota Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To nie mam pojecia =( moze jakiś kablówkowy problem .
     
  8. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    a może tak czas czas zakupić router ?? bo przez modem są problemy.
     
  9. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Przez modem bezpośrednio nie uzyskacie neta w konsoli. Jeśli macie do kompów internet podpięty przez modem to jedynym rozwiązaniem jest kupno rutera , który rozdzieli sygnał i przydzieli ip . Inaczej będziecie mieli kłopot.
     
  10. dante1002

    dante1002 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy moge sobie sam wymienić modem na ruter nie informując otym dostawcy internetu?
     
  11. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    A co dostawcę internetu to obchodzi? Tylko jeśli masz kablówkę kup router dsl, a jeśli przez telefon (neo, netia itd) adsl :)
     
  12. szkodnick10

    szkodnick10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    No a jeśli ja mam modem z play i router TP-LINK to jak je podłączyć żeby mieć neta w xboxie???
     
Wczytywanie...

Poleć forum