1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Podlaczeniem Xboxa do Internetu.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez PeniGrom, Grudzień 30, 2009.

  1. PeniGrom

    PeniGrom Banned

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Witam ! Mam problem a mianowicie, za ch**a nie wiem dlaczego nie wykrywa mi kabla podlaczonego do kompa? Mam kabel scrossowany i wczesniej mi wykrywalo go jako polaczenie lokalne,a dzisiaj zrobilem formata i nie wykrywa mi go;/ Moze mi ktos pomoc? Wie ktos co mi sie stalo z tym komputerem?? Prosze o Pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    w ustawieniach sieci włącz udostępnienie plików drukarek i internetu
     
  4. PeniGrom

    PeniGrom Banned

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Sluchaj ja mam w polaczeniach sieciowych tylko jedna zakladke z polaczona neostrada a wczesniej mialem takie cos ,,Sieć LAN lub szybki Internet'' teraz tego nie mam;/ I dlatego nie moge sie polaczyc z xem;/
     
  5. hezuss7

    hezuss7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    http://stefe75.webpark.pl/ może to ci pomoże ja z tego korzystałem i działało :) co prawda jest tam pokazane połączenie pomiędzy dwoma pc ale robi się to identycznie jak pc-xbox
     
  6. msqPL

    msqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/problem-xboxlive-36953.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum