1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z podłączeniem xboxa do monitora

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maciek1182, Grudzień 22, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. maciek1182

    maciek1182 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam
    mam mały problem z moim monitorem
    podłączyłem xboxa 360 kablem takim jak na tej aukcji
    X360 Kabel HQL SVGA HDTV NOWY BIGBEN (847624528) - Aukcje internetowe Allegro
    i gdy włączam konsole to monitor jakby nie był włączony
    co zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam dokładnie ten sam kabel i wszystko jest ok, sprawdz czy dobrze podpięty, przeczyść go może pomoże.
     
  4. maciek1182

    maciek1182 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wszystko jest dokładnie podłączone może jeszcze dodam ze kablu bigben mam 2 przejściówki 1 dołączona do zestawu a 2 kupiona w sklepie żebym mógł podłączyć kabel do mojego kompa bo kabel bigben miał za małe wejście dodam ze mój monitor to samsung sync master 971p
     
  5. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Masz możliwość spróbowania na innym monitorze?
     
  6. maciek1182

    maciek1182 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    niestety nie a możne trzeba coś ostawić na xboxie podczas korzystania na telewizorze ?
     
  7. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie, powinno odrazu działać. Podejrzewam, że to wina monitora, czy masz możliwość podpięcia tego monitora pod np. komputer i sprawdzenia czy wszystko ok?
     
  8. maciek1182

    maciek1182 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    monitor działa bo ciągle z niego korzystam i nie mam problemowa z obrazem
     
  9. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli wychodzi na to, że to wina kabla...
     
  10. maciek1182

    maciek1182 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tyle że kabel jest nowy nieużywany
     
  11. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wiem ale coś z nim może być nie tak mimo tego, że jest nowy. A jak podłączysz konsole do telewizora to działa wszystko ?
     
  12. maciek1182

    maciek1182 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    zadzwoń do tego co ci ten kabel sprzedał i opowiedz mu o sprawie.
     
  14. Brygada_RROD

    Brygada_RROD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    komputer z monitorem masz podlaczony przez D-SUB czy DVI ?
     
  15. Rocks

    Rocks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce/Białystok
    Jeśli pod to samo wejście podpinasz komputer, co Xboxa, to musi być t wina kabla. One czasem po prostu nie działają. Oddaj, zamień na inny czy coś.
     
  16. maciek1182

    maciek1182 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To nie wina kabla
    Sprawdzałem go na telewizorze i działa
     
  17. Brygada_RROD

    Brygada_RROD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesli monitor ma dwa wejscia (d-sub i dvi) powinien meic przysisk source - podlacz xboxa i wcisnij tez przycisk jak x bedzie wlaczony.
     
  18. maciek1182

    maciek1182 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    problem już rozwiązany znalazlem jescze inny kabel w piwnicy i nim podlaczylem przez usb
    dzięki wszystkim za pomoc
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum