1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z podłączeniem xboxa do pc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Krav53, Czerwiec 13, 2011.

  1. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    Siema mam problem z podłączeniem xboxa do pc , a mianowicie xbox nie wykrywa mi PC. Pisze ze brak komputerów na liście :eek: Mam Windowsa 7
    Podaje schemat jak jest podłączone : [​IMG]
    Taki mam kabel ethernet : http://imageshack.us/f/33/img20110613001.jpg/
    Nie wiem o zrobić proszę o szybka pomoc
    i jeszcze jedno pytanie czy to jest kabel prosty czy crossowy ? bo to by duzo wyjaśniało
    zależy mi na windos media center i granie przez xlink

    // bezmyśle tworzenie tematu z problemem w dziale artykuły nagradzam warnem , temat przenoszę

    #jakubkameleon
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A windows media center próbowałeś?
     
  4. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    tak ale pisze mi ze nie znaleziono xboxa
     
  5. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    wyłącz sprzężenie homegroup u mnie pomogło ;)
     
  6. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ciężko bywa z tym X i MC. Polecam PS3 Media Server od konkurencji. Śmiga na Xbox aż miło :)
     
  7. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    Kiedy biore 'przetestuj połączenie z PC' to pisze ze' brak komp. na liście' . Ogólnie tak jakby komp nie zezwalał xboxowi na połączenie Proszę o pomoc!!
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wylacz zapore w windowsie i w atywirze jak masz
     
  9. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    Wylaczylem a i tak nie dziala :(
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to dobra podstawowe pytane jakie ip i reszte ma ustaiowny xbox a jakie pc
     
  11. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    automatycznie mi sie ustawia
     
  12. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kiedy wy się nauczycie że dział Artykuly to arytkuły!!!! Ludzie myśleć a nie tylko gożkie żale bo coś nie działa!!!
    Za tworzenie tematu w zlym dziele leci warn! A reszta nie widzi? Jeden znalazł się inteligentny i zaraportował a reszta?
     
Wczytywanie...

Poleć forum