1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z podłączeniem xboxa przez ethernet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Querro1, Styczeń 27, 2014.

  1. Querro1

    Querro1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam przeszukałem kilka tematu które mówią coś o tym ale nie znalazłem takiego problemu jaki ja mam. Mianowice nie mogę połączyć konsoli z ruterem przez kabel i nie wiem co jest nie tak , sugestie pomocy od xboxa to 30 sekundowy reset rutera itd. ale to nic nie pomaga . Pomóżcie prosze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    371
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Konfigurowałeś ręcznie w konsoli wszystko bądź dobrze podłączony router ?
     
  4. Querro1

    Querro1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak ręcznie próbowałem nic to nie daje a ruter już kilka miesięcy mam. Mam przerobioną konsole kupiłem ją na początku września i dziś pierwszy raz próbowałem się podłączyć do sieci ale ciągle wyskakuje błąd
     
  5. kwdiil

    kwdiil Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wroclaw
    przywroc konsoli ustawienia fabryczne do polaczenia z siecia.
     
    1 osoba to lubi.
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    jaki bład wyskakuje... Włącz dhcp dodaj adres mac do routera i tyle
     
  7. Querro1

    Querro1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przywróciłem fabryczne i teraz wyskakuje błąd DNS '
    Pomoże ktoś z tym błędem serwerów DNS ? ręczne ustawienie nic nie pomaga

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  8. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Ustaw auto w konsoli i w routerze statyczny adres ip dla mac twojej konsoli! dhcp musi być włączone! Jeżeli nic to nie da to wymień kabel!
    Pomogłem? Daj przydatne! Dziękuje!
     
Wczytywanie...

Poleć forum