1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z podłonczeniem do av

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez logai94, Styczeń 2, 2012.

  1. logai94

    logai94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kupiłem konsole i mi dziś przyszła, ale podłonczyłem do TV i nie widać obrazu, poszłem do pokoju rodziców i podłonczyłem pod HDMI i wszystko chodzi ale ja w pokoju nie mam z HDMI, dostałem taki kabel:

    KX1A KABEL XBOX 360 VGA HD AV LCD/CRT XBOX360 GOLD (2008308808) - Aukcje internetowe Allegro

    i już próbowałem przez EURO a i tak nie chodzi. proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. logai94

    logai94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    w ustawieniach konsoli zmień rozdzielczosć bo z automatu wyświetla obraz po HDMI. albo zresetuj konsole. bo rozumiem że w TV masz wejście VGA pasujące do tej wtyczki?
     
  5. logai94

    logai94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam 2 cincze + taki do monitora, resetowałem ale to nic nie daje poprostu jej nie widzi a pod HDMI widzi
     
  6. logai94

    logai94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a nie VGA tylko chinche
     
  7. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Na końcówce kabla, tej która wchodzi do konsoli jest taki suwak i są tam napisane dwie opcje:
    TV oraz HDTV, przesuń go na TV i dopiero podłącz przez chinche (żółty,czerwony,biały).

    EDIT!
    Pomyłka, myślałem że to zwykły kabel.
    Chinche w tym kablu (czerwony, biały) są od dźwięku a wejście VGA od obrazu.
    Nie masz specjalnego kanału w telewizorze pod wejście VGA?
    Lub podłącz konsolę do monitora komputerowego i sprawdź czy działa (jeżeli masz monitor oczywiście).
     
Wczytywanie...

Poleć forum