1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z połączeniem do netu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szewa9, Sierpień 24, 2010.

  1. Szewa9

    Szewa9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, niedawno kupiłem nowego xboxa360 4gb i pisze, że ma wbudowany moduł WiFi ale nie mogę podłączyć się do liveboxa. Moglibyście mi pomóc i podpowiedzieć jak go podłączyć do liveboxa abym mógł grać na multiplayerze.
    Z góry dziekuję i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Masz zdjete zabezpieczenia?
     
  4. Szewa9

    Szewa9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Heja, to znaczy? jakie zabezpieczenia? sorry ale jestem ciemny w tym temacie i nie wiem o co chodzi.
     
  5. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Zabezpieczenia sieci. Bo mozliwe ze masz haslo.
     
  6. Szewa9

    Szewa9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam tylko klucz WEP ktory trzeba wpisac aby polaczyc sie z liveboxem i wpisuje go i nadal nic. Nadal nie moge sie podlaczyc;/
     
  7. Atelion

    Atelion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    "Włącz przeglarke i wejdz w panel - 192.168.1.1
    zaloguj admin:admin
    zakładka Sieć bezprzewodowa

    Tryb filtracji MAC: Wyłączony (teraz wi-fi sie wylaczy na chwile)
    wtedy nie musisz szukać MAC Xboxa, tylko bez tego sie połaczy"

    To do góry to skopiowane(znalezioni na forum....)
     
Wczytywanie...

Poleć forum