1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z polaczeniem do uslugi xbox live (wifi)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siwysmok, Grudzień 9, 2011.

  1. siwysmok

    siwysmok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupilem dzisiaj nowa konsole(slim) podlaczylem wszystko i podczas proby polaczenia z xbl wyskakiwal komunikat ze trzeba zaktualizowac soft, jak dawalem ok to wyskakiwal jakis blad(tu jeszcze mialem polaczenie z xbl).
    to wgralem nowy soft przez pendriva i nie chce mi sie laczyc z xbl, siec i internet ok. router resetowalem rebootowalem porty pootwieralem juz brakuje mi pomyslow.
    pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nawet na nie przekierowanych portach powinieneś mieć połączenie z XBL
    Możesz przeglądać np rynek gier ?
    Rozumiem ze profil online założyłeś ?
     
  4. siwysmok

    siwysmok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie zalozylem profilu, chcialem odzyskac moj stary profil ale wyskakiwala informacja ze musze zaktualizowac soft.
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No to napisales ze go zaktualizowałeś wiec teraz juz powinno dzialac
     
  6. siwysmok

    siwysmok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, dashborda mam nowego ale z xbl sie nie chce polaczyc.
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To moze łaskawie podasz bład ktory sie pokazuje podczas proby laczenia z XBL
    Jak wyglada wynik testu polaczenia z xbox live w ustawieniach sieci ?

    Porty przekierowales prawidlowo ?
     
  8. siwysmok

    siwysmok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teraz blad nie wyskakuje, wyskakiwal po tym jak chcialem zaktualizowac dasha online. i nie pamietam kodu tego bledu
    teraz jak dam testuj polaczenie to ze siecia i internetem sie laczy tylko z xbl nie chce.
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Internet masz od kogo, jaki router ?
    Porty przekierowałeś prawidłowo ?
     
  10. siwysmok

    siwysmok Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Czyli przed routerem masz modem kablowy ?
    Ile razy mam pytac o te porty ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum