1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z połączeniem do xbl!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez vvv93, Czerwiec 20, 2013.

  1. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    [​IMG]

    [​IMG]

    Witam
    Prsed chwila ukazal mi sie oto taki blad jaki znajduje sie na zdjeciach.
    Nic specjalnego nie robilem - jak zawsze gralem w BF3 i w jednej chwili "brak polaczenia z EA " ; okazalo sie ze chodzi o internet.

    Na 2 zdjeciu jest napisane zeby wylaczyc router na kilka sekund itd. Z tym ze laptop jak i telefon tak samo sa podlaczone bezprzewodowo i wszystko dziala - poza xboxem.
    O co chodzi?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. arobyczek

    arobyczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Mam identyczną sytuację, tylko mnie wyrzuciło grając w fife 13
     
  5. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja właśnie chciałem pograć w fife .... Mam to samo.
     
  6. melonsio

    melonsio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i u mnie jest podobnie;/
     
  7. mauly

    mauly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to samo wygrywałem w fife 13 i kicha, pierwsza liga i było by mistrzostwo:-( xbox.pl też nie działa
     
  8. arobyczek

    arobyczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a na strone xbox.com możecie wejść ? bo ja nie...
     
  9. melonsio

    melonsio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wygląda na poważną awarie. Nawet na statusu usługi xbox live nie można sprawdzić.
     
  11. greex1

    greex1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam takie pytanie - jeżeli grałem w FIFA 13 w sezonach i wygrywałem 3:0 i mnie wyrzuciło (przeciwnika raczej też, skoro wszystkim nie działa :p), to komu zostanie zaliczone zwycięstwo?
     
  12. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Ty się martwisz o zwycięstwo, a wszyscy przez neta nie mogą grać :/
     
  13. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zależy kogo pierwszego rozłączyło :p
     
  14. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    LOL, ja myslalem ze to ja cos mam a to masowe, na cala Polske jesli nie na caly swiat.
    Prosil bym o info w tym watku jak juz cos bedzie wiadomo :)
    Pozdrawiam

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  15. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    U mnie już wszystko działa (po kolejnym przetestowaniu połączenia)
    Jednak jak będzie wiadomo o co chodziło to napiszcie, jestem ciekawy :)
     
  16. arobyczek

    arobyczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    u mnie to samo błąd MTU xbox.com działa
     
  18. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Wszystko już pięknie działa. Hell Yeah!
     
Wczytywanie...

Poleć forum