1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z połączeniem monitora do xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Squezzer, Kwiecień 24, 2012.

  1. Squezzer

    Squezzer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich
    z dniem wczorajszym stałem się szczęśliwym posiadaczem Xboxa 360.
    Mam jednak mały problem.
    Po podłączeniu xboxa do monitora , mam informację "no signal"(20' Benq FP202WA d-sub) problem jest jescze ciekawszy ze względu, że na innym monitorze (24' HP po hdmi jak również po d-sub ) obraz działa.
    Próbowałem :
    - resetować grafikę na konsoli (lewy trigger + y)
    - odłączać i podłączać kabel (1000 000 razy).
    Ma ktoś może pomysł jak rozwiązać mój problem ? bo raczej niekompatybilność monitora z xboxem jest nie możliwa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zresetuj ustawienia monitora
     
  4. Squezzer

    Squezzer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zresetowane , no signal detected
     
  5. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  6. Squezzer

    Squezzer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Smutne jest to , ze 2 monitor jest mojego lokatora wiec to nie wchodzi w grę.

    A myślicie , że może być to problem z rozdzielczością ? Bo po resecie do jakiej się ustawia ?

    Dobra mam poszlakę , jak do monitora nie jest podłączone nic jest komunikat: No cable decected
    jak jest podłączony x : no signal decected

    Zmieniłem na 2 monitorze rozdzielczość na 1024x768 , również nie działa.
    Jeżeli nie naprawie a czyta to ktoś z Benq (Samsunga) hejtuje wasz sprzęt ;-(
     
  7. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W takim razie ustawiaj na sprawnym monitorze po kolei rozne rozdzielczosci i proboj je odpalac na swoim. Moze ktoras zalapie. Ewidentnie problem z rozdzialka, lub odswiezaniem.
     
  8. Squezzer

    Squezzer Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no jak 1024x768 nie odpala ?
    natywna rozdzielczosc na moim monitorze to 1680x1050 wiec bez problemu powinno zadzialac
     
  9. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sprobuj jeszcze podpiac X'a do zwyklego kineskopowca standardowym kablem. Mozna tam zmienic odswiezanie (50, 60Hz).
     
Wczytywanie...

Poleć forum