1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z połączeniem pada

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ARCZi2005, Luty 4, 2013.

  1. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem z padem lub z konsolą.Wszystko było fajnie grałem sobie,wyłączyłem konsole i na drugi dzień czyli dzisiaj włączyłem konsole ale pad nie może się połączyć mrugają cztery diody powoli no to pomyślałem że baterie,no to kupiłem nowe baterie ale **** diody mrugają wolno zaraz szybko jakby miał sie połączyć łączy się na chwilkę i znowu mrugają :-@ i tak w kółko.Co to może być?? synchronizacja nic nie daje.Musiałem podkleić taśmą po nie łączą baterie troche (nowy pad miesięczny i już sie wyrobiło :-@) czy to może być od tego ?? Czy padł ten czujnik ?? Myślałem że coś zakłóca go ale nie bo wszystko powyłączałem i dalej to samo
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie wiem o co kaman dobrze synchronizujesz - na padzie i na konsoli?!... co do baterii to odegnij troche blaszki i wyciagnij spręrzyne i bedzie gites.
     
    1 osoba to lubi.
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Albo padł pad albo w konsoli moduł RF. Sprawdź tego pada na innej konsoli.
     
  5. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobrze synchronizuje w konsoli i na padzie.To ja ją tak podszykowałem a ona takie rzeczy mi robi :-@ sprawdzę jutro na innej kosoli pad.A jak ten czujnik to można to naprawić?? Kupie przewód do pada,Kiedyś tylko tak sie grało :p.Ale co tak nagle by sie popsuło ??? od czego ?? Ale na przykład odpalę konsole z pada
     
  6. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jaki przewód do pada chcesz kupić ?! na play&charge nie pociągnie ...
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    moduł RF zapewne pada ale dla pewności sprawdź pad.
    Rf kupić lepiej niż naprawiać,
     
    1 osoba to lubi.
  8. Rebelx3

    Rebelx3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    play and charge ciagnie :) - sam mam i jade na nim
     
  9. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Problem z połączeniem pada

    ale P&C sluzy do "ladowania", a sygnal jest wysylany bezprzewodowo.

    Wysyłane z mojego RUBINA za pomocą Tapatalk 2
     
  10. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak to kupić moduł ?? A tak w ogóle to ja na poczatku kupiłem sobie tego pada do PC z odbiornikiem.Nie da rady podłączyć tego odbiornika do konsoli ??? :)
     
  11. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czekaj, dobrze zrozumiałem? Możesz odpalić konsolę tym padem, ale nie działa później, tj. w dashu?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z połączeniem pada

    Nie da rady to moduł do pc

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  13. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No tak konsole moge normalnie odpalić z pada potem przy logowaniu załapie i znowu sie rozłącza i tak w kółko
     
  14. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak kupie moduł i wymienię to będzie hasać ??
     
  15. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    szkoda że ten moduł z pc nie bedzie chodził a już sie podjarałem :)
     
  16. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Problem z połączeniem pada

    Przestroga na przyszlosc :
    Nie pisz post pod postem.

    A moze wloz inne baterie. :)

    Wysyłane z mojego RUBINA za pomocą Tapatalk 2
     
  17. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra sorawka :). Próbowałem już trzech rodzai (nie wiem czy można wymieniać nazwy producentów to lepiej nie będe bo zaraz bedzie kosz czy coś tam innego) ale te z górnej półki jeśli chodzi o baterie :)
     
  18. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    sprawdź innego pada czy zadziała z Twoją konsolą ... bo kupisz moduł wymienisz a okaże się że coś nie tak z padem
     
    1 osoba to lubi.
  19. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzisiaj sprawdzę pada i konsole na innym sprzęcie.A to moduł to cała ta płytka z diodami ?? Ja myślałem że ta dioda koło miejsca na karty pamięci ??
     
  20. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Problem z połączeniem pada

    Wpisz w gogle moduł RF.
    na Allegro za 5pln jest jak coś.

    Wysłane z mojego GT-S6500D
     
    1 osoba to lubi.
  21. ARCZi2005

    ARCZi2005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprawdziłem dzisiaj pad działa na innej konsoli.Inne pady nie działają na mojej czyli moduł.Jak kupie własnie jakiś używany na alledrogo to będzie hasał ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum