1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z polaczeniem sie do xbl

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Salzman, Sierpień 28, 2009.

  1. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wyskakuje mi taki blad

    Stosowany typ translacji NAT to Umiarkowany. Uzytkownicy sieci wykorzystujacech ten typ NAT moga nie byc w stanie laczyc sie z niektorymi sesjami gier lub slyszec innych osob podczas grania online. Aby w pelni skorzystac z mozliwosci grania online, potrzebna jest otwarta konfiguracja NAT.

    Dodam to tego ze mam router speedport w701v


    sorry do usuniecia juz dziala ,happy D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pootwieraj porty na routerze
     
  4. skrytobujca

    skrytobujca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak mam taki sam problem
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    i takie same rozwiazanie
     
  6. bercik7766

    bercik7766 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Swiętochlowice, Katowice, Poland, Poland
    tylko jak to zrobic co to wogle jest te otwieranie portów .... ??
     
  7. x-360.pl

    x-360.pl Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Podlaska
    ja miałem ten problem tylko podczas testowania łącza a przy połączeniu do live w profilu już go nie było
     
Wczytywanie...

Poleć forum