1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z połączeniem wifi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Filipk, Czerwiec 27, 2012.

  1. Filipk

    Filipk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich.
    Chciałem dzisiaj połączyć mojego xboxa z internetem ale napotkałem problem a mianowicie rzecz wygląda tak:
    Jest to xbox slim wiec ma wbudowana karte wifi. W domu mam internet z neostrady, liveboxa (łącze bez problemy dwa lapki przez wifi) a konsola ani rusz. Konsola wykrywa mi neostrade, wpisuję klucz WEP , przechodzi do próby połączenia się i występuje błąd, że nie moze sie polaczyc. Co robic w tej sytuacji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. scoter

    scoter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Smolarzyny
  4. Filipk

    Filipk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    robilem, nie pomogło.. jakies pomysly jak to rozwiazac? istnieje moze jakas infolinia czy jakas pomoc techniczna ?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Problemu szukac musisz tylko po stronie routera, na infolinii nikt ci nie pomoże. Oni siedza w irlandii wiec nie wiedza gdzie ty co masz w livebox. Powiem ci tak, zrob ustaeienia fabrycznewylacz szyfrowanie web daj jako otwarta siec i podlacz xboxa. Jaksie uda dodawac zabezpieczenia wpa2 czy filtracja mac adresu

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. Filipk

    Filipk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakas instrukcja jak to wszystko zrobic?
     
  7. Filipk

    Filipk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz ogarnalem:D wystarczylo nacisnac przycisk "REG" podczas łączenia, taki banał a tyle czasu straconego..
     
Wczytywanie...

Poleć forum