1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z połączeniem xboxa do internetu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xxxbrowarekxxx, Listopad 9, 2011.

  1. xxxbrowarekxxx

    xxxbrowarekxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Dziś zresetowałem routera i teraz gdy loguje się na profil na xboxie wyskakuje,że nie można połączyć się z usługą xbox live, ale co dziwne to to, że zawsze było ok jak resetowałem router. Niby jest połączony z siecią ten ptaszek u góry po prawej jest jako ok, ale niestety nie da się. Nie wiem czy to jest spowodowane. Klucz do połączenia jest poprawnie wpisany.
    Do laptopa przez wi-fi łączy się poprawnie bez żadnych problemów po resecie routera, tylko z xboxem coś nie tak.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
  4. xxxbrowarekxxx

    xxxbrowarekxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Ja mam w liveboxie od neo taki przycisk REG do łączenia się z wifi, może u cb też coś takiego będzie:D
     
  6. xxxbrowarekxxx

    xxxbrowarekxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra poradziłem sobie. Musiałem wpisać od nowa kod do połączenia routera z xboxem i jest ok, a co dziwne rano jak tak robiłem to była klapa.

    ps. wie ktoś czy do grania przez internet w fife12 potrzeba tylko konto live xbox czy jakiś pass online?
     
  7. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Nie jestem pewien, ale chyba online pass potrzebne. Nie jestem na 100% pewien i nie chcę cie wprowadzić w błąd ale coś mi się o uszy obiło:D
     
  8. xxxbrowarekxxx

    xxxbrowarekxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A wiesz może skąd ten online pass wziąć, bo kupiłem fife12 po premierze 1 dzień na allegro używaną parę godzin i tam było napisane,że jakiś darmowy kod wykorzystany.
     
  9. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    To właśnie ten online pass był więc się dałeś nabić w bambuko :( Na Live może znajdziesz, jak nie to na allegro powinny być :D
    A jak nie to sprzedaj tą fifke i kup nową ze sklepu:D
     
  10. xxxbrowarekxxx

    xxxbrowarekxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Napisze do niego, może poda. ^^
    edit: ten kod mam przecież w pudełku... :cool:
     
  11. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Ale ten kod jest jednorazowy chyba ;/
     
  12. xxxbrowarekxxx

    xxxbrowarekxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja już nie rozumiem. No to co teraz muszę zrobić aby grać przez internet jak kupie sobie konto gold ?
     
  13. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Pewnie jak będziesz włączać tryb online w fifie to będzie krzyczał żeby podać ten kod (tylko ten typek jak napisałeś już go chyba wykorzystał;/)
     
  14. xxxbrowarekxxx

    xxxbrowarekxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale chodzi mi o normalną gre on-line co trzeba zrobić aby grać po za kontem gold.
     
  15. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    słyszałem o czymś takim jak system link tam graja ludzie zbanowani ręką wiekiego brata :)
     
  16. SquintRook53298

    SquintRook53298 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napewno jest jednorazowy ale można go kupić w live marketplace
     
Wczytywanie...

Poleć forum