1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z połączeniem xboxa i komputera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jmaster, Marzec 22, 2012.

  1. Jmaster

    Jmaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam.
    Od tygodnia jestem posiadaczem X'a i postanowiłem podłączyć go do komputera. Niestety przez cały tydzień z tym walczę i nic. Podłączam go bezpośrednio do kompa(nie interesuje mnie internet tylko samo podłączenie) i tu są problemy mam kabel z przeplotem wiec powinno być ok ale jak próbuje go podłączyc to jak by xbox nie widział komputera. Prosze o wskazówki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a udostępnienie połączenia zrobiłeś sobie ,samo podłączenie bez netu nic nie daje na xie tak naprawde
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    udostepnij lacze na pc
     
  5. Jmaster

    Jmaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ja poprostu chce sobie poprzerzucac jakies rzeczy na ten konsolowy dysk i naprzyklad coinOPS'a wrzucic tam zeby moc gry z gba uruchamiac.
     
  6. Jmaster

    Jmaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    A przy probie konfiguracji przez WMC po wpisaniu kodu i oczekiwaniu kilku minut wywala blad ... nie wiem czy to cos pomoze konsola jest przerobiona lt 3.0
     
  7. kitosz

    kitosz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 29, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    A masz zrobiony Jtag lub RGH? Sam lt nie starczy, musisz mieć zrobiony jtag/RGH w konsoli (koszt 250zl) wgrane XeXMenu i jakiś klient ftp np. FlashFXP wtedy masz ewentualną możliwość transferu plików z PC do konsoli.
     
  8. Jmaster

    Jmaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    nie no mam tylko lt 3.0 ale mam problem z samym polaczeniu konsoli nawet do glupiego WMC nie moge jej podlaczyc poprostu nie przeprowadza konfiguracji
     
Wczytywanie...

Poleć forum