1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z połączeniem z internetem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawiol123, Listopad 17, 2013.

  1. dawiol123

    dawiol123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem taki ze jak utworze na laptopie siec AD hoc i chce połączyć xboxa z nią to normalnie mi łaczy ale jak przychodzi mi testowanie łącza to błędy wyskakują. Co mam zrobić zeby internet mi działał na xboxie jak mam internet z orange bezprzewodowy. a wejscie na kabel ethernet mi nie działa czyli jedyne wyjscie to AD HOC ale jak to zrobić zeby wszystko mi dobrze działało. Pomózcie mi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. piotrdb80

    piotrdb80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Southampton
    A jakie błędy wyskakują ?
     
  4. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    1287
    Polubienia:
    410
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Sprawdz program conectify

    Wysłane z Xperia U by Taptalk
     
  5. dawiol123

    dawiol123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Błędy które mi wyskakują to " Wystąpił problem z połączeniem" a jak daje więcej informacji to pisze "Nie można pobrać adresu IP zaraz spróbuje tym programem Connectify
     
  6. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    1287
    Polubienia:
    410
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Sam go używam i nie ma problemow przez kabel czy nawet wifii.

    Wysłane z Xperia U by Taptalk
     
  7. dawiol123

    dawiol123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Przez program ten Connectify działa ale nw czemu jak już wchodze w gre Call of duty black ops i włączam multiplayer już ładuje się gra to mi wywala internet. i jest tak co chwile ze mi go wywala. Co chwile mi rozłącza internet nw czemu.. A ten connectify mam tak ustawione :

    [​IMG]
     

Wczytywanie...

Poleć forum