1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z połączeniem z livem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dareme89, Luty 1, 2011.

  1. dareme89

    dareme89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Konsole kupiłem uzywana ( Arcade) i dzisiaj postanowiłem podłączyć ją pod neta. po podłączeniu pod router nacisnąłem "sprawdz polaczenie" i laczy sie z siecia, z internetem i jak dochodzi do live to wyskakuje ze jest aktualizacja i musze aktualizowac, naciskam ok chwile sie laduje i wyskakuje ze nie moze polaczyc sie z livem, moglby mi to ktos wytlumaczyc? ta sama sytuacja jest jak podlacze kabel pod konta i udziele przez niego neta. z gory dzieki!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    moim zdaniem konsola est zbanowana . Aktualizacja ładując się sprawdza flach napedu i dlatego wywala błąd
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Najwidoczniej kupiłeś zbanowaną konsole. Z treści wynika że połączenie jest z XBL, bo prosi o aktualizację.
     
  5. dareme89

    dareme89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to super. sprzedajacy napisal jednak na aukcji ze konsola nie jest przerobiona, kupilem ja na poczatku pazdziernika a w sierpniu byla w serwisie na wymianie plyty (rrod). wiecie jak sprawdzic dokladnie czy konsola jest zbanowana?
     
  6. dareme89

    dareme89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a wiec tak: zadzwonilem do ms i powiedzieli ze konsola nie jest zbanowana :D macie jakies inne pomysly?
     
  7. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    a sprawdziles polaczenie sieciowe ??taka opcja??(sprawdz polaczenie - tak sie chyba nazywa)
    o sory nie doczytalem
     
  8. dareme89

    dareme89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok wyjasnilo sie. wczesniej nie moglem moim htc polaczyc sie z netem przez ten router, tzn do sieci wchodzil ale netu nie bylo, zresetowalem ustawienia routera i wszystko smiga :D dzieki chlopaki za dobre checi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum