1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z połączeniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Majonez, Styczeń 23, 2010.

  1. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podłączyłem, wpisałem z obu stron IP i DNS(może to wina DNS, nie wiem), biorę "Testuj połączenie z XBL:
    Stan testu:
    sieć:połączenie
    Internet:błąd

    OCB?


    I, plis, nie usuwajcie tego, nie mogę nic znaleźć(mam talent)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    poproszę podaj twoja nazwa router.
     
  4. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam kabel krosowany
     
  5. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
  6. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Stąd robiłem i nic
     
  7. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    wylacz firewallu :)
     
  8. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To nie FW, problem rozwiązałem sam :p tzn
    udostępniłem neta(., dopiero teraz)
    i podałem DNS z modemu

    Wuala!
    Właśnie mi się aktualizacje ściągają
     
  9. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    ja posiadam router TP LINk,wczesniej kilka tyg dzialal dobrze do dzisiaj,bo po wl kompa wybralem strone i dziala net,ale po wybraniu innej nie chce sie juz nic wl, podlaczylem teraz modem. co mogla sie stac???
     
  10. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost


    TP LINK numer model ? poproszę pomoże :)
     
  11. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
  12. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
  13. Majonez

    Majonez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Do zamknięcia.
     
  14. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    ale czemu wczesniej wszystko bylo ok i nagle przestalo dzialac??
     
  15. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    teraz ok live ,bo wczoraj awaria serwer z live.
     
  16. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    a skad mam wziasc Local IP Address???
     
  17. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    Local IP Address = Lokalne Ip Adres
     
  18. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
  19. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
  20. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    ale ja nie chce po angielsku.wie ktos skad spisac te IP?
     
  21. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    to od routera.

    ty odłącz i podłącz kabel odcisk mocno do routera.
    wpisz które masz pc 192.168.0.2 | xbox 192.168.0.3
     
Wczytywanie...

Poleć forum