1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z połaczeniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez antos, Styczeń 21, 2011.

  1. antos

    antos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam kolejny problem. Chciałem sobie dzisiaj pograć w BO, niestety zanim znalazło mi hosta minęło paredziesiąt minut i tak za każdym razem. Dodam, że przy necie 4 mb na torrenta z dużą ilością seedów ściąga mi z prędkością 0,5 kb/s Wiecie o co może chodzić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To tylko dzisiaj tak Ci się robi?

    Co do prędkości torrentów,to tak czasem jest.

    Przeczekaj dzisiejszy dzień,a jeśli problem będzie się powtarzał skontaktuj się z operatorem internetu.Możliwe też że masz radiówke i to dlatego ,gdyż pogoda się zmieniła.
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Laczysz sie przez router ?
     
  5. antos

    antos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lacze sie przez router. Internet mam kablowy, sytuacja taka ma miejsce od wczoraj.
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Wylacz modem i router i wlacz ponownie, jak bedzie to samo to dzwon do uslugodawcy i przy torrentach musisz miec przekierowane porty z reszta przy XBL takze jest to zalecane
     
  7. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    sprawdź tutaj: Xbox LIVE Status wczoraj były kłopoty z XboxLive. dzisiaj też. MS pracuje nad rozwiązaniem problemu.
     
  8. antos

    antos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakie porty najlepiej przekierować dla torrentów i xboxa? Zresetowanie modemu i routera nic nie dało
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Dla torrentow to sam ustawiasz go w programie i taki sam przekierowujesz, dla xbox przekierowujesz 88 i 3074
     
Wczytywanie...

Poleć forum